14. maaliskuuta 2010

Not an average Joe with an average flow, doing average things with average hoes

Sunnuntai-ilta ja hyvä fiilis! Viikonloppu alkaa olla takana - enkä kovasti liioittele, jos sanon että aika lailla täydellinen sellainen. Tanssia, hyviä ihmisiä, herkkuja, drinksuja, pusuja, aurinkoa. Kevättä rinnassa!

Eilen oli aika äärimmäinen tanssipäivä: ensin aamulla puolentoista tunnin pienryhmätreenit, sitten kahden tunnin muodostelmarääkki ja lopuksi vielä puolitoista tuntia hiphop-workshoppia. Meinasin jo luovuttaa kesken kaiken, mutta onneksi jaksoin jäädä vielä workshoppiin, oli meinaan huisaa! Maineikkaasta Flow Mo -ryhmästäkin tuttu Antopio on aika älytön tanssija (vilkaise esim. freestyle-salsapätkä kohdasta 2.02 eteenpäin!) ja osoittautui myös hyväksi opettajaksi: parhaat treenithän ne on just sellaisia, että hilpeän rennossa tunnelmassa oppii huomaamattaan myös jotain uutta. Tunti sopi hyvin tällaiselle alkeishoppaajallekin; Topi kannusti että kaikkien ei tarvitse olla kympin oppilaita ja handlata uusia kuvioita heti, mutta että "kyllä te kaikki tän opitte jos vaan keskitytte". Ja mikäs siinä joraillessa, kun kaiuttimista raikasi kaikkia hyviä biisejä!

Method Man: M.E.T.H.O.D. Man


Treeneistä ilta jatkui suoraan kaverin luo tyttöjen surinailtaan ;) joka olikin täydellinen menestys: tupa täynnä iloisia ja ihania kaiken ikäisiä naisia, naurunremakkaa piisasi ja surisevia vekottimia tutkittiin asiaankuuluvalla hartaudella. Mainio tapa tavata uusia hauskoja ihmisiä!

Ja siitäpä se ilonpito sitten vasta lähtikin... siirryttiin loppuillaksi pienemmällä porukalla pitämään seuraa meidän workshop-tanssinopeille, tarkoitus oli vähän näyttää helsinkiläisvieraille Turun vauhdikasta yöelämää. No parista ekasta baarista sellaista ei tietenkään löytynyt, mutta onneks Blankossa oli kunnon meininki! Huipuin ilta vähään aikaan, pistettiin pystyyn armottomat tanssit (tai kuten stadiksi ilmeisesti sanotaan, himmeet bileet). Miten mahtavia, taitavia, tarttuvan välittömiä ihmisiä ympärillä. Smile - it's contagious.

Ilta venähti sen verran pitkäksi, että jätin tänään suosiolla toisen workshop-päivän väliin. Harmi sinänsä, mutta iisi kotipäivä tuli tarpeeseen: syötiin rauhallinen sunnuntaiaamiainen, käytiin pitkällä kävelyllä, kokattiin herkkupitsoja ja siivottiin. Loppuillan ohjelmassa lisää telkkarintoljotusta ja jätskiä, tilauksessa alkavalle viikolle lisää tätä samaa hyvää boogieta. Jou!

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!