26. tammikuuta 2009

You're so fine you blow my mind

Okei, nyt olen virallisesti aikuinen: ensimmäinen saman ikäisistä ystävistäni väittelee ensi viikolla tohtoriksi. Meillä humanisteilla väikkärin kirjoittaminen ei tunnu olevan läheskään niin yleistä kuin esimerkiksi lääkäriväellä, johon tuo ystävänikin lukeutuu. Vaikka väitöstutkimuksen teko olisi omallakin kohdalla gradun arvosanan puolesta mahdollinen vaihtoehto, tällä hetkellä ei voisi vähempää kiinnostaa - mutta sitäkin innokkaammin lähden juhlistamaan ystävän suurta saavutusta! Ja mikä mahtavinta, mut on kutsuttu jatkobileiden lisäksi ihan sinne varsinaiseen karonkkaan. Vau.

Väitöskaronkan pukukoodi on ei enempää eikä vähempää kuin ykköset päälle. Semmonen ongelma vaan, että meikämandoliinon kaapista löytyvät "ykköset" eivät totisesti ole ihan iltapukuluokkaa - kun opiskeluihin ei liity vuosijuhlia, gaaloja tms. pynttäytymiskestejä, ei ole koskaan tullut moiselle tarvetta. Ei siis auttanut kuin ottaa viikonloppuna marssin suunnaksi Muotikuu, tuo turkulaisten leidien luottojuhlavaatettaja.

Etukäteen pelkäsin, että tarjolla olisi vain nuivia katseita homssuisen pipopään suuntaan ja jotain viidensadan tanttakolttuja. Ilokseni voin kertoa, että kaikkea muuta! Palvelu oli hurjan ystävällistä, ja neljästä sovittamastani mekosta yksi istui heti päälle kuin nakutettu. Mikä parasta, hintaa tuolla unelmalla oli alun perin järisyttävät 395 rahaa, mutta punaisessa lapussa lukikin puolet pienempi summa! Mieletön mäihä! TJEU:


Jos iltapuku istuu suoraan henkarista päälle lähes täydellisesti, saa olon tuntumaan hyvältä ja lähtee omaksi alle kahdellasadalla, olisi silkkaa hulluutta jättää se ostamatta. Vaikka sitten käyttökertoja olisi yksi viidessä vuodessa. Eiksnii? Joohan? Miten kukaan voisi pitää vikaostoksena mekkoa, joka saa tuntemaan itsensä hurmaavaksi joutsenoksi eikä siksi väsähtäneeksi köntykseksi, joka käy mun puolesta yleensä treeneissä. (Tai siksi väsähtäneeksi palleroksi, jolla on liikaa töitä ja joka ei siksi ehdi tänäänkään tanssimaan. Merde.)

11 sanoo jotain:

Sandy kirjoitti...

Upea puku upealla kropalla!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunokaisein ihana! Ja puku kans! Nyt muita gaalailtoja bongaamaan. Eikös sellaisiin voi mennä kuokkimaan? Eikö?

Nuori Nainen kirjoitti...

Oi kuinka kaunis! Ja sopii kantajalleen erinomaisesti. Nyt vaan gaalailemaan.

Liina kirjoitti...

kyllä sitä aina yhden iltapuvun tarvitsee. vielä kun on noin hieno ja hienolla kropalla!

.Nekku. kirjoitti...

Itse olen päässyt kuokkimaan poikaystävän työkavereiden karonkoissa. Ja lisää olis tulossa, poikaystävän juhlat mukaan lukien. Sinne kyllä pitää itsellekin hommata iltapuku. Aiemmissa oon hengannu vaan pikkumustassa, kun poikkiksellakaan ei ole ollut frakkia.

.Nekku. kirjoitti...

Niin, ja huippuhieno tuo sinun pukusi! Tuollaisen voisin laittaa sitten itsekin. Ota yhteyttä, jos kyllästyt siihen kahden vuoden sisällä. :D

Sugar Kane kirjoitti...

Kaunis puku, ehdottoman kannattava sijoitus!

Anonyymi kirjoitti...

Oot ehkä maailman kaunein murusein :D Istuu päällesi todellakin kuin nakutettu! Sun täytyy viedä tohtorille suuren suuret onnitteluterveiset myös täältä :)

-Laurelin

Mari kirjoitti...

Oh! Vähänkö hieno! Siis paljon hieno!

monsteri kirjoitti...

Parfait. Kaunis Duussisein.
Tuli vähän ikävä kun näki sut oikein kuvassa.

Duussi kirjoitti...

Voi kiitos kaikille! :)

Mamma - mäkin jo ehdin miettiä, että nyt voin ryhtyä kiertämään gaalasta toiseen! Kyllähän tuolla puvulla kelpaa jo kuokkimaankin mennä.

Nekku - it's a deal. :D

Laurelin - vien terveiset perille! :)

Monsteri - ikävä on täälläkin, pupu!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!