14. elokuuta 2009

It's like picking up trash in dresses

Hei hihuu, perjantai! Eli hameviikon neljäs päivä - mekkona tänään Ginan musta pötkäle, jossa on sen verran pituutta, että pidän helman toista laitaa mieluusti solmulla. Tiesin jo aamulla, että työpäivästä on tulossa vähintään karsea, joten otin ennen lähtöä peilin eessä vähän tiikeripoweria Excel- ja Hyperhub-viidakosta selviämiseen. Peliin tiikerin tuot! Rrrau!


Ja sillä tiikerisisullahan päivä hoituikin vallan hyvästi. Kävin töiden jälkeen kotikotona ahmaisemassa vadillisen rapucaesarsalaattia ja auttamassa isiä Laulavien sadepisaroiden lukemisessa - ensi-ilta kuukauden päästä, kiva juttu varmasti tulossa!


Perjantai-illan paras uutinen kaikille peilikuvaamiseen kyllästyneille hepuille ja muille: kameran itselaukaisija löytyi! (No heppu itsehän sen sieltä hermostuksissaan esiin kaivoi.) Ei kun harjoittelemaan.


Syksyn tanssitunnit alkaa maanantaina! En vois olla paljo onnellisempi! Niin että perkeles, turha yrittää flunssa, en suostu ottamaan sua nyt vastaan. Seuraavaksi aionkin kokeilla, toimiiko lonkero kurkkukipuun niinku valkosipuli vanpyyriin. Ta ta!

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!