16. elokuuta 2009

Cause I'm bluffin' with my muffin

Heipä hei, hyvää iltaa! Eilen jäikin hameviikon päivän helmat raportoimatta, kun tuli kesken päivän yllättävä mutta varsin mieleinen muutos aikatauluihin - Monsteri ja D hurauttivat kesävisiitille Turkuun! Käytiin porukalla syömässä täydellinen kolmen ruokalajin ateria Haraldissa, hurjan hyvää sapuskaa mainiossa viikinkimiljöössä ja ihanassa seurassa. Kiitos vielä muru visiitistä! :)

Ravintolakeikalta tuli sen verran hoppu ystävän luo viettämään tanssityttöjen iltaa, etten tosiaan ehtinyt kuvailla päälle päässyttä mekkoa. Tänään kuitenkin suoritin pienen re-enactmentin, tosin ilman Vagabondin ihanuusnilkkureita: Ichin musta (kas..) mekko, jonka helma on hauskasti molemmille sivuille pitenevä ja jonka kaunis niskaosa jää hyvin näkyviin kun tukka on pikkumyyllä.


En eilen myöskään ehtinyt leipaista juhliin suunnittelemiani muffinsseja. Koska daimsuklaalevy oli kuitenkin jo valmiiksi rouhittu, päätin tehdä muffinssit tänään. Voi pojat miten hyviä! Kokeilkaapa, tosson resepti!


Muffinssikuvat saavat nyt korvata tämänpäiväiset helmat, kun en käynyt muualla kuin jumpassa ja siellä oli jalassa ihan pöksyt. Kiitos vielä ihanalle Hanstulle hamehaasteesta, hauskaa oli! :) (Pitäkää varanne: ties vaikka jatkossakin innostuisin napsimaan muutaman muotiblogahtavan kuvan silloin tällöin.)

Sunnuntai-ilta jatkuu hankalien töiden merkeissä, kämpän siivo(ttomu)ustaso alkaa näyttää ensimmäisiä merkkejä siitä että muutto on tulossa, ja ensi viikosta tulee niin kiireinen etten ehkä ehdi kissaa sanoa - mutta mulla on muffinsseja. Onni.

3 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Iiso kiitos teille seurasta; niin mahtavaa että ehitte lyhyellä varotusajalla tapaamaan! Ruoka oli hyvää, ja meijän pikavisiitti Turkuun oli vallan mainio.
Ja hitsi miten hyvältä näyttää noi muffinssit, pitänee joku päivä tulla hakeen toi resepti täältä ja koklata... Kissa! (sanoin sit sun puolesta, niin ehit jotain muuta tällä viikolla)

Tiia kirjoitti...

Nuo muffinsit kuulostavat niin hyviltä, että oli heti pakko ottaa resepti talteen. :P Teen varmasti noita jossain vaiheessa.

Piti tässä päivittäytyä blogisi suhteen. Mukavia hamoskuvia olet ottanut viikon varrelta. :) Tämän postauksen mekon selkämys on upea!

Hep kirjoitti...

http://www.dodaj.rs/f/28/10g/4wVJwW5t/a4oihl.gif

Lähetä kommentti

Sano sää kans!