13. elokuuta 2009

Se lenkkeilee, sillä on terävä pää

Tänään on ollut hölmö päivä, sellainen vähän yhdentekevä josta ei oikein huomenna muista enää mitään. Ei sellaisia päiviä saisi olla, jokainen päivä on niin tärkeä. No kohta keitän teetä ja teen avokadovoileivät ja hyppään sohvalle ja katsotaan Ice Age 3, se toivottavasti jää mieleen.

Hameviikon kolmannen päivän helmavaatteeksi pääsi Espritin harmaa mekko - en ole käyttänyt tuota pitkään aikaan ja meinasin jo lykätä kirppiskassiin, mutta onneksi tulin toisiin aatoksiin! Heti työkaveri kehui kivaa kolttua. Mulla on samanlainen myös mustana, alelöytöjä nääs.

Muotiblogeissa kuuluu muikistella ja seisoa jalkaterät sisäänpäin. Kokeillaanpa:


Niitit on kuulemma rok. Kokeillaanpa:


"Hyvän tanssijan erottaa keskinkertaisesta siitä, että hyvä tanssija pysyy pystyssä." Itse olen suosiolla keskinkertainen; kömpelö kun olen, kupsahdin hienoja kuvausasentoja sommitellessani lattialle. Kameran suuntaaminen on myös kaatuiluvauhdissa hiukan hankalaa.


Äh. Kurkkukin on kipee. Mutta huomenna on perjantai! :)

5 sanoo jotain:

Lauruliininen kirjoitti...

Oot aikas kultainen muru hamostesi ja kuviesi kanssa <3

Elävästi tuli muuten tätä raapustaessani mieleen samishameilut kultaisina nuoruusvuosina, joista taitaa olla myös aika monta kuvatusta otettuna ;)

monsteri kirjoitti...

Aika hyvä tuo nurkkaus ja peili muuten noiden kuvien ottoa varten :) Meiltä ei tuommosta paikkaa edes löydy. Jos siis joskus omakuvia haluaisin ottaa...
Juu, ihana että on perjantai ja vielä melontakivaakin edessä. Vähän paineitakin kyllä... Muksaa viikonloppua!

Hep kirjoitti...

Itselaukaisin olisi myös aika kätevä.

Peilin kautta itseään kuvaavat gimulit ovat pilanneet Internetin :(

Duussi kirjoitti...

Lauruli - hii! Voi niitä aikoja.. :) <3

Monsteri - kätsä on joo! (Ja tuota peiliä tulee muuttaessa ikävä!) Kuten alta näkyy, heppu vaan ei oikein arvosta.. :D Mutta jos ei suostu myöskään kuvaajaksi niin ha, ei jää paljo vaihtoehtoja!

Uudessa kodissa onkin sit eteisessä iso liukuovipeili, ei tarvii enää kenkäsillään hipsiä valkoisille matoille tarkistamaan asukokonaisuutta ennen ulos lähtöä.

Heppu - älä yritä: et varmana suivaannu niille peilin kautta itseään kuvaaville gimuleille, joilla on päällä vain alusvaatteet ;)

Tiia kirjoitti...

Ahihi, mäkin tein noista muotiblogien poseerauksista havaintoja ja blogasin :)

Jalkaterät on kuiteskin ehkä se tärkein! Muikistelu multa unohtui kokonaan.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!