12. elokuuta 2009

Helmoi

Kas iltaa! Hameviikon toinen päivä on kunnialla purkissa - niin kunnialla kuin nyt voi olla päivä, jona on selvinnyt että kämppätarjous meni läpi ja muutetaan ens kuussa ja kerron siitä lisää joskus myöhemmin, täpinä jännäpissi jeee!

Töissä jouduin hiukan fuskaamaan hameilun kanssa, kun aamulla satoki niin ikävästi.. vaikka onhan tossa neuletakissa aika liehuvaiset helmat sentään. Toisessa kuvassa olen ärhäkkä, anteeksi siis fierce, lepakko.


Illaksi kuitenkin tsemppasin ja vaihdoin päälle ihanan nättityttömekkoni, kun käytiin anoppilassa syömässä. Mekko on vuoden takainen Gina-löytö, ehkä tyttömäisin vaate jonka omistan - aika extreme väripilkku muuten lähinnä musta-harmaassa garderoobissa! Rimpsua ja hattaraa!


Kotimatkalla käytiin urkkapuistossa moikkaamassa sorsia. Kuva on otettu kesken sorsatanssin (yksinkertainen koreografia: heilutaan puolelta toiselle).

6 sanoo jotain:

WILMER POZO kirjoitti...

SUPER BIEN!!!!!!!!!

VISITA mi blog:


http://wilpozo.blogspot.com


"ONIRICOSIS"

Hanstu kirjoitti...

ONNEA! (& kateutta. tääki tahtois uuden kodin.) Lepakko-look on ehdotonta helmailua ja fierceydestä saat täydet Tyra-pisteet :P

Ilona kirjoitti...

Kaunis olet. Odotan jo seuraavia posetuksia :)

monsteri kirjoitti...

Next Top Model Duussi :D!
Niin nätti olet kyllä helmoinesi, pupu.

-A kirjoitti...

Onnittelut! Olen jännännyt läheisen ihmisen yritystä myydä vanha koti pois, eli mahdollisesti samanlaiset jännäpissit (ihana sana!) on ollut molemmilla puolilla.

Toinen hamevammainen seuraa mielenkiinnolla hameviikkoa, etenkin fuskuja! :D

Duussi kirjoitti...

Hii, voi kiitos kaikki puput! (Paitsi ekaa kommentoijaa en tunne.) Hilpeää tämä hameilu! Ja etenkin fuskailu! :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!