11. elokuuta 2009

Ja helemat paukkuu!

Sgääk. Nyt kävi akalle köpelösti - suloinen hupsu Hanstu haastoi tällaisen pillifarkuissa ja perunasäkeissä viihtyvän epämuatibloggarin viettämään kesän kenties viimeisten lämpimien hetkien kunniaksi hameviikkoa. Mitä tästäkin nyt tulee: eilisen maanantain jo vietin farkkuleggareissa, eikä kaapista löydy kirppariraakkaamisen jäljiltä kuin enää yksi ainoa hame (eikä sekään erityisen kiva).

Vallitsevat asianhaarat huomioon ottaen sääntöjen luova soveltaminen lienee sallittua - julistan siis 6-päiväisen hame- ja mekko- ja mikä-tahansa-muu-vaate-jossa-voi-nähdä-jonkinlaiset-helmat-viikon alkaneeksi! :)

Tänään oli ainakin säätiedotuksen mukaan viikon viimeinen hellepäivä, päällä Elloksen mekko ja Zaran sandaalit (heppu älä hermostu, pohjat oli puhtaat!). Kun en kert ole mikään oikea muotibloggaaja, ajattelin tässä kokeilla vähän muita kuin niitä useimmin nähtyjä kuvausasentoja hahaa!


Tässä seuraavassa esimerkiksi harjoittelemme variaatiota nykytanssin perusliikekieleen kuuluvasta asennosta, joka tunnetaan nimellä koiranku- tiedätte kyllä mikä, en viitti sanoa niin rumia sanoja.


Voi ny kiesus tätä kuvaamisen taitoa - ilmoittautumisia hovikuvaajaksi otetaan vastaan. Tervetuloa jännityksellä seuraamaan tilanteen kehittymistä! :)

4 sanoo jotain:

Saara kirjoitti...

LIKES!

Toi ...pissiasento vois yleistyä muotiblogeissa, ois jännä nähdä moniko asu näyttää hyvältä siinä ;)

Hanstu kirjoitti...

Mahtavuutta! jos fysiikkani sallisi pissiasennon, ottaisin sen hetiheti käyttöön. mutta ei salli. olisin varmasti rähmälläni. not so gracious.

myhäilen täällä tyytyväisyyttäni liehuhelmaviiko kunniaksi. ihanaa heittäytymistä! :)

Ilona kirjoitti...

Asiallista. Lisää tätä!

Duussi kirjoitti...

Saara - joo vaikka oikeen tiukoissa farkuissa en itekään lähtis kokeilemaan tommosta kinttujen nostelua.. :D

Hanstu & Ilona - yes! :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!