27. helmikuuta 2009

Toppenbra bra top

[kuva]

Iloisia uutisia treenirintamalta (haha, pun intended): täydellisten sporttiliivien metsästys on tältä erää ohi! Intersportin hyllystä löytyi tämmöinen nätti toppendaali, jolla on hieno nimikin: Nike Studio Bandeau Airborne. Pään yli vedettävä malli, jossa ei siis ole selässä ylimääräisiä, lattialla kieriskelyä hankaloittavia hakasia. Kokeilin samalla reissulla myös tällaista Shock Absorberin kolmostukitason crossback-toppia, mutta Nike vei voiton sekä hakasten puuttumisen että hinnan perusteella: 38 rahaa on aika paljon vähemmän kuin melkein 70 rahaa. Jos nyt tässä odottamatta joudun johonkin kroisospuuskaan, saatan käydä hakemassa nuo Shock Absorberitkin omaksi, sen verran mukavasti nekin istuivat.

Uusi toppi pääsi ensi kertaa tositoimiin eilisissä bikinitreeneissä (selvisin hengissä!) ja saa saman tien kiitettävän arvosanan. Kuten sivulla kerrotaan: Get the support you need during intense dance workouts. Toppi ei hölskyttänyt eikä puristanut vaan istui napakasti ja antoi tarpeeksi tukea. Melkein tekis mieli metsästää jostain toinen samanlainen, kivoista värivaihtoehdoista kiehtoo tietysti eniten musta-harmaa.. siis toi punainen tehostevärihän on meikäläiselle suorastaan räikeä. :D

Tarkemmin ajateltuna mun sekalaisesta treenigarderoobista alkaa löytyä yllättävän paljon Nikea - esimerkiksi viime tiistain hoppitunnilla huomasin yhtäkkiä olevani kenkiä myöten Niken vaatettama. Eikä se nyt ainakaan haittaa, että Niken tanssimalliston keulakuva on maailman ihanin Sofia!

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!