12. helmikuuta 2009

Shock Absorber

Näyttääkö yllä oleva mainoskuva jotenkin hassulta? Ihmetyttääkö, miksi mainoksessa on viisi kuvaa Versatile-urheiluliiveistä, mutta kaikki vain selkäpuolelta?

Niinpä niin. Vastaus selviää, kun käy noiden kanssa sovituskopissa. Itse kirmasin eilen tarjouksen perässä iloisena Wikkelle ostamaan uusia hienoja iskunvaimentimia - iloisena siihen asti, kun vedin liivit sovituskopissa päälleni. Siinä kohtaa olis sitä iskunvaimennusta kyllä tarvittu. Okei, urheilutopin ensisijainen tehtävä on antaa tukea, mahdollinen hyvännäköisyys on sitten päälle vain plussaa. Jäin silti totisesti kaipaamaan sitä plussaa. :riippari:

Täydellisten sporttiliivien metsästys jatkuu: ensi kerralla otan sovituskoppiin mukaan useamman mallivaihtoehdon ja kenties myös myyjän. Jos on vinkkejä hyvistä varianteista ni kertokaahan ihmeessä! Toistaiseksi täytyy tyytyä vain haaveilemaan treenaamisesta, flunssa ei ihan vielä päästä liikkumaan. (Note to self: käsilläseisonta ei ole kaikist paras idea, kun pää on täynnä nuhaa.) Jospa sitä huomenna jo vetäsis pienet tanssit!

10 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

täälläkin sännättiin sokokselle saman tarjouksen perässä ja pettymys oli kyllä melkoinen. En oikein tiedä, että kenelle nuo liivit on sitten oikein suunniteltu. ei ainakaan miulle. nooh, ehkä vielä joskus joku osaa tehdä täydelliset sporttiliivit. sitä päivää odotellessa :)

hymyä ja hyvää tuulta!

Fifi kirjoitti...

Mulla oli joskus muinoin - silloin, kun vielä harrastin muutakin liikuntaa kuin vesijuoksua - Triumphin erinomaiset sporttiliivit, muistaakseni nimeltään Tri Action tai jotain sen suuntaista. Niissä oli pehmustetut olkaimet, jotka eivät painaneet olkapäitä, ja ne vedettiin pään yli topin tavoin. Jos samanlaisia tai vastaavia vielä tehdään, niin uskallan suositella. Ainakin spinningissä ja body pumpissa ne olivat oivalliset. (Uskomatonta, että olen aikanaan oikeasti käynyt spinningissä ja pumpissa...)

Anonyymi kirjoitti...

TriActioneita tehdään vielä, mutta vain valkoisena. Ennen oli myös musta ja se oli mun suosikki.

Nikellä on myös monenmoista rintahärpäkettä. En ole kokeillut, mutta näyttää hyvältä ja moni käyttää, joten luulisin myös vaimentavan.

Anonyymi kirjoitti...

Reilun puolen vuoden kokemuksella uskallan suositella sitä Shock Absorberin toppimallia, jonka kuppikoot alkaa koosta d+. En ole tuon hankkimisen jälkeen juuri juossut muilla urheiluliiveillä, koska se vaan ei ole sen arvoista. Kun vielä muistaa ottaa tarpeeksi pienen ympäryksen ja tarpeeksi ison kuppikoon, lopputulos on hyvä. Plussaa toppi saa siitä, että sitä saa myös pinkkinä! Pieni miinus tulee siitä, että hakasten kiinnittäminen vaatii välillä melkoista notkeutta.

Anonyymi kirjoitti...

Triumph TriAction Energy - kevyempään ja vähemmän pompottavaan jumppaan
Triumph TriAction Extreme - sopii combatiin ja ratsastukseen oikein hyvin :) Miinuksena tosin se, että mulla ne kiristykset valuu hiljalleen löysemmäksi ainaki combatissa, jolloin tulos on lopulta :riippari: :P

Edullisia ovat Shock Absorbereihin verrattuna, kantsii ainakin tsekata! Minäkin vielä etsin omia SA:itani, kerran oli lyhyt liitto yksien 4-tason liivien kanssa mutta ne meni yhtäkkiä rikki ja jouduin palauttamaan ne :/

.Nekku. kirjoitti...

Itse ostin omat urheilutoppini Stockmannin alesta noin vuosi takaperin. Ovat Craftin ja ovat mainiot. Suosittelen.

Duussi kirjoitti...

Suurkiitos kaikille vinkeistä! Täytyy koittaa joku päivä oikein ajan kanssa lähteä tutkailemaan tarjontaa, nyt on ainakin hyvä kauppalista mukaan otettavaksi. :) Veikkaan, että tanssiin kyllä tarttis vähintään tuon 3-tason tuen, on se semmosta pomppuilua parhaimmillaan.

Viiru, hyvä kuulla etten ollut ainoa jolle tuo Versatile ei sopinut! Olen kyllä sättinyt itseäni, kun en ole vielä tähän ikään mennessä saanut hankittua yksiäkään "oikeita" sporttiliivejä - että ehkä koko riippariongelmaa ei tarttis miettiä jos olis junpannut kunnon varusteilla.. no, parempi kai myöhään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hahhaa! En ole ainoa mainoksen uhri, enkä ainoa pettynyt. Triumpheja suosittelisin minäkin.

t. satunnainen kulkija

Ilona kirjoitti...

Mä tykkään Casallin painijaselkäisestä topista. Se on ihan toppitoppi eli ei hakasia takana, mikä on mukavaa kun tehdään juttuja selällään. Siitä (muistaakseni) M-koko pitää ainakin tämän 70D rintavarustuksen ihan mukavasti kurissa :)

Duussi kirjoitti...

OK, Triumphit ja Casallit on listalla! :)

Ilona - toppitoppimalli olis tietysti paras just siinä, ettei ole ylimääräisiä kovia kohtia kun kieritään lattioilla. Omassa käytössä on just muutama napakka painijaselkätoppi, mutta niissä ei ole mitään erityistukisysteemejä.. tsekkaan Casallitkin siis. :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!