9. helmikuuta 2009

Kerro minut viidellä niin saat noin viisi kertaa juuri tällaisen

Vinkiksi muillekin nuhanenille omat maanantai-illan flunssalääkkeeni (niiden perinteisten vitamiinien, mustaherukkamehujen, villasukkien ja suklaakeksien lisäksi) - en tosin ole ihan varma näiden varsinaisesta tautia parantavasta vaikutuksesta, mutta mieli ainakin kohenee! :)
Piimä + hattivatit.
Jos joku tietää jotain parempaa, sopii kertoa.

Olen hysteerinen liukastumisenpelkääjä, joten yhdeksän sentin korot pysyvät kaapissa tasan niin kauan kuin jalkakäytävillä on vähänkään mitään lumen tapaista.

Pusipusi! Onneksi saan luotua tänne työhuoneeseen lasiovilla sopivan umpion, jossa hoilottaa kähistä mukana (Unihiekan stemmat aah!) ilman että heppu häiriintyy olkkarin sohvalla.

Seuraavaksi illan viimeinen flunssalääke: uni. Bonne nuit!

4 sanoo jotain:

Aino kirjoitti...

Piimä ♥
Uni ♥

Ilona kirjoitti...

Parane pian! Piimällä luulis lähtevän :D

monsteri kirjoitti...

Suklaakeksiä ja mustaherukkamehua :) Tänä aamuna on päässä semmonen olo että saattaa tulla vatsataudin jatkoksi vielä se nuhakin... Taistelen vastaan autobarin kamalalla (mutta-ei-niin-kamala-kuin-kahvi) automaattikaakaolla ja positiivisilla ajatuksilla.
Tiistaihaliloi!

Pete P. kirjoitti...

Sellainen cocktail on *oikeasti* tosi toimiva, että laittaa kuumaan juomaan lisukkeeksi tuoretta raastettua inkivääriä, hunajaa ja sitruunaa.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!