28. helmikuuta 2009

Porkkanamafia does Turku

Jos ei ole vielä kantautunut korviin: Porkkanamafia valtaa Turun lauantaina 14.3.! Halukkaat mafiosot kokoontukoot siis ruokailemaan ja juomailemaan vapaavalintaisena hetkenä päivän mittaan joko Pippurimyllyyn, Hugoon tai Kerttuun. Normaalin lauantain ylittävästä myynnistä menee ravintolakolmikon ekologisuuden kehittämisen hyväksi täydet 100 %!

Itse en ole toistaiseksi ollut millään tavalla mukana tässä nerokkaassa mafiajuonessa, mutta olen mielenkiinnolla odotellut, koska koittaa ensimmäinen isku Turkuun. Ihan ilahduin, kun kohde selvisi! Aivan puolueeton en tässä puffauksessani tietenkään ole :D koska kaksi ravintoloista on entisiä duunipaikkojani.

Jos siis sattuu olemaan nälkä tai jano kahden viikon päästä lauantaina, niin suunta Pippurimyllyyn, Hugoon tai Kerttuun! Eiköhän ruokalistoilta löydy jossain muodossa porkkanoitakin. :)

2 sanoo jotain:

Nuori Nainen kirjoitti...

Rantaustuiskohan ne koskaan Ouluun? Oisin etunenässä mukana! Viime keväänä Tyypin siskon luona vierailtuamme kävimme Kertussa ja oih, ja voih mikä paikka! Kyllä teille siellä Turuus kelpaa.

Duussi kirjoitti...

NN - luulis kyllä, että Oulustakin löytyisi innokasta mafiaporukkaa. Senkus rupeet puuhaamaan! ;)

Kerttu on kyllä huippu! Aivan liian harvoin vaan tulee käytyä etenkin siihen nähden, että asutaankin ihan vieressä. Kerttu siis on noista kolmesta saman perheyrityksen pyörittämästä paikasta just se, jossa itse en ole ollut töissä. :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!