25. kesäkuuta 2011

Could it be magic

Tein viime yönä juhannustaian. Luin jostain, että jos laittaa juhannusyöksi vasemman jalan sukan jalkaan väärinpäin, näkee unessa tulevan sulhasensa. No määpä käänsin sukan ympäri ja nukahdin onnellisena haaveillen ihanasta unesta, jossa Jason heppu tulee ja vie munt valkoisella orhillaan auringonlaskuun.

Arvatkaa kenestä kaikista maailman miehistä näin unta? Robert Smithistä.

:D

Tää cityjuhannushomma on muuten ihan kiva! Pääsin eilen hepun kanssa pyörähtelemään valssia pihatansseissa ja myöhemmin jorailemaan Dynamon tanssilattialla. Käydään siellä ihan liian harvoin siihen nähden, miten hyvät buugivuugit siellä aina vedetään. Sanoivatpa kaupungin silmäätekevät kakskymppishipsterit mitä tahansa, mää aion kyllä kehdata käydä Dynamossa vielä sittenkin kun täytän kolkyt.

Nyt rannalle, ciao!

3 sanoo jotain:

Tiinu kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta juhannuksenvietolta! Mut siis mitä. Onk Turus rantakelei?! Tampereel sataa vettä! P.s. Robert Smith...........
:D

monsteri kirjoitti...

Kerro mulle Duussisein, kai ne vetää ton mun suossikibiisin siellä konsertissa?

Duussi kirjoitti...

Tiinu - oli joo, semmoset rantakelit että meitsi sai flunssan... :D No ei, se tais tulla aattoiltana, kun jorasin hiki päässä Dynamon tanssilattialla ja kävin välillä kadulla viilentymässä. Tajusin jo siinä kohtaa, että mahtoiko olla hyvä idis... mutta oli pakko saada happea.

Monsteri - ei vedä ei. :( Se on itelläkin suurin surku settilistassa, että ei saa kuulla tota livenä.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!