26. kesäkuuta 2011

6 afraid of 7 'cause 7 8 9 I'm afraid of losing the pieces I find

Kyl mää vaan niinpal ihmettelen et kui tota mun käsittämättömän komeeta keikariheppua tulee naiset aina baarissa iskemään (edes tajuamatta että tän näkönen hempukka on sen seurassa) ja itte saa sit olla ihan rauhassa ihailijoilta. Niinku vaikka tossa juhannusaattona:


Paitsi yks kaveri (naispuolinen toki) läimäs vihdalla pyllylle ja sano että sulla on tukka tosi kivasti tänään. Siis ihan tosissaan sano. No sano sano!

Muukin maailma saa nyt luvan tottua ylläolevaan näkyyn, koska toi on mun kesäkampaus 2011. Tutorial: heilauta pää alaspäin, tee ponnari mahdollisimman eteen, heilauta pää takaisin ylös, kanna typerä epäkampauksesi mahdollisimman välinpitämättömällä asenteella. Voilà.

Olen edustanut kukkamekkoa, hätäostoshalpisarskoja ja avainkorvista myöten samassa kombossa todistettavasti myös Helsingissä - sielläkin muuten sain olla baarissa ihan rauhassa samaan aikaan kun hameväen edustajat lakoilivat hepun broguekenkien juureen.

En tajuu. :D


PS. Ei, en ole parhaillaan Helsingissä Foo Fightersin keikalla. Sen sijaan olen kotona tulossa flunssaan.

2 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värinen mekko sulla!! Ja arskalasit on ihan kympin arvoiset! Oliko ne muka halvat?? Vaikea uskoa että olis käynyt niin hyvä tuuri.. :)

Katsoa tihrustin myös, että sulla on erikoinen avaimen näköinen korvis? Oiva kesätyyli! :)

Duussi kirjoitti...

Nyymi - tykkään itekin tuosta mekosta kuin hullu puurosta! Hakusessa oli kukallinen kesämekko, mutta oon kuosien suhteen harvinaisen kranttu, joten en odottanut kovin ihmeitä. Tuo löytyi Carlingsista, Saints & Mortals ei petä koskaan. :)

Arskat on Biancosta ja kirjaimellisesti kympin arvoiset. :D Ja toi avainkorvis on yksiltä designmarkkinoilta, harmittaa kun en pannut myyjätytön nimeä muistiin - aina, kun tuo on mulla korvassa, joku kysyy, mistä noita saa.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!