11. toukokuuta 2011

Turku Design Festival


Mulla ei ole järjestää mitään hianoa arvontaa Jennin, Sallan tai Nelliinan tapaan, mutta haluan yhtä kaikki jakaa mainion menovinkin loppuviikolle: jo täyttä häkää käynnissä oleva Turku Design Festival jatkuu sunnuntaihin asti. Disainii Turuus! Kelpaa! :)


Mielenkiintoisia tapahtumia on tarjolla ympäri keskustaa joka päivä, mutta koska tää on mun blogi, nostan tietysti esiin vain oman 10-senttisillä koroilla vaappuvan ojalehmäni: lauantaina 14.5. Yliopistonkadun kävelykatuosuudella järjestetään yksi festariviikon päätapahtumista, Muoti ja Design Promenadi. Päivän mittaan jonnekin siihen Poron eteen pystytettävällä catwalkilla nähdään yhteensä 13 muotinäytöstä, joista yhdessä lavalla astelee myös allekirjoittanut. Tulkaapa siis ihastelemaan kello 14.15 alkaen Belle Modesten korsettinäytöstä!


Käväisin tänään sovittamassa korsettiasuani - hei wawaweewa mikkä kurvit! Se laitos kyllä taikoo ihmeellisellä tavalla vyötärön esiin. Mun päällä nähdään lauantaina aika ihana valko-puna-musta luomus, joka on (jos käsitin oikein) alun perin tehty ihan oikeelle burleskitähdelle, Sally Vanillalle! Kuin coolia.


Tervetuloa siis ihastelemaan lauantaina kauniita korsetteja! Ja tietysti muutenkin katsomaan, että mitä se design nyt sitten onkaan.

1 sanoo jotain:

Jenni kirjoitti...

Ei siihen kuule arvontoja tarvita! :) Ja minäkin olisin varmasti mainostanut tällaista kivaa tapahtumaa ilman arvontaakin, tuo nyt oli kiva bonus. :) Ehkä törmätään Turussa!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!