9. toukokuuta 2011

Treeniviikko 18/2011

Nyt on kyl semmonen juttu et ei voi taas olla maanantai. Mutku on vaan. Älytöntä vauhtia menee nää kevätviikot! Sen sijaan hitaampi tahti on edelleen päällä viikon voimistelupäivityksessä, koska akillekset lepäilevät yhä vaan...

...paitsi että nyt voin jo täällä blogissakin tunnustaa, että eivät oikeastaan ihan kokonaan lepäile. Eivät ole lepäilleet enää kahteen viikkoon. Tässä kävi nimittäin sittenkin niin, että menen meidän nykäripienryhmän mukana lavalle ens viikon SM-kisoissa. Yritettiin viimeiseen asti raapia jostain mukaan vielä yksi tanssija, jotta saataisiin joukkue kuusihenkiseksi. Ketään sopivaa ei kuitenkaan löytynyt, joten mun oli pakko hypätä itse mukaan.

En uskaltanut kertoa totuutta edes hepulle, äitille ja isille ennen kuin eilen äitienpäiväpöydässä parin skumppa- ja viinilasillisen jälkeen... pelkäsin sättimistä, kert tiedän hyvin itsekin, että olisi parasta antaa kinttujen olla edelleen rauhassa. Sain kuitenkin läksytyksen sijaan kannustusta (no en oikeesti muuta odottanutkaan) - etenkin kun näytin viimeisimmästä treenivideosta, miten rauhallinen meidän koreografia on.

Enpä nimittäin ole ikinä ollut mukana kisabiisissä, joka olisi kunnon kannalta näin iisi! Yleensä sen kolmen minuutin jälkeen lavalta ryömii ulos happea haukkoen valmiina kaatumaan selälleen heti kulisseihin päästyä. Nyt koko eka minuutti on käytännössä vain kävelyä, eikä niissä kahdessa seuraavassakaan ole niin montaa hyppyä tai muuta venkousta että akillekset pimahtaisivat. Se ei kuitenkaan tarkoita, että biisi olis mikään läpihuutojuttu; fyysisen rääkin puute on nimittäin korvattava tarkasti yhdenaikaisella liikkeellä, korvien välistä tulevalla intensiteetillä, ilmeikkyydellä, rauhoittumisella ja keskittymisellä. Yllättävän vaikeeta kuulkaa sekin.

Soundtrackilla soi rrranskalaista musaa ystävien duon taustalta; olin katsomassa tyttöjen treenejä tiistaina ennen meidän omia. Tulee kyllä niin mahottoman jännä kisaviikonloppu, kun jänskätän kaikkien muiden meidän tanssijoiden pärjäämisen puolesta vähintään yhtä paljon kuin oman joukkueen! :)

Viikko 18/2011
  • ma 2.5. lepo
  • ti 3.5. nykytreenit 60 min
  • ke 4.5. nykytreenit 60 min
  • to 5.5. nykytreenit 90 min
  • pe 6.5. kotijumppa 60 min
  • la 7.5. nykytreenit 60 min
  • su 8.5. lepo (äitienpäiväsukulointipyöräilyä ympäri kaupunkia)

Camille: Home Is Where It Hurts

1 sanoo jotain:

Fifi kirjoitti...

Kiva kuulla, että esiintymisesi sai positiivisen vastaanoton! :)

Hö, en pääse katsomaan videota, työkoneilta on estetty pääsy paitsi Facebookiin, myös YouTubeen. Katson sen sit illalla kotikoneelta.

Mukavaa päivää! :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!