14. maaliskuuta 2011

Treeniviikko 10/2011

Taas maanantai - ja takana jo vuoden kymmenes viikko! Huh kun aika juoksee hurjaa vauhtia. Kai tää on sitä vanhuutta nyt sitte. :D

Viime viikolla jumppahumppailu meni kellonaikojen osalta vähän myöhäiseksi; olin kaikista kolmista iltatreeneistä kotona vasta puoli kahdentoista maissa. Kivaa kuitenkin oli saada pitkästä aikaa kunnon tanssihiki päälle - eivätkä akillesjänteet juurikaan älähtäneet edes koroilla pyörähtelystä! Täähän alkaa näyttää siltä, että uskallan kohta palata tanssitunneille! Menen huomenna ultraääneen kuvauttamaan kintut, toivotaan parasta.

Turha kuitenkaan kuvitella että olisin selvinnyt viime viikosta ilman mitään kremppoja. Tällä kertaa vaivana oli ihmeellinen (hermo?)särky, joka vihloo molemmissa jaloissa ristiselästä polviin asti aika lailla joka askeleella, mutta etenkin alamäkeä kävellessä. Alkuviikosta särky oli niin paha, etten pystynyt tekemään pacessa aerobisilla pisteillä just mitään (mutta pakkohan sinne oli mennä kuitenkin). Nyt onneks jo helpottaa... ehkä pari hierojakäyntiä vois silti tehdä hyvää?

Viikon soundtrackilla soi lauantain kolmen biisin keikkasetistä keskimmäinen (jos kiinnostaa, niin ne kaks muuta oli tämä ja tämä). Meidän koreografia ja vaatetus oli hiukan arvokkaampaa sorttia kuin tuossa videolla ;) mutta jouduttiinpa silti vielä inauksen verran hillitsemään kuuma kissa -keekoilua sinne pirteä hymytyttö -suuntaan, ettei yleisön mammat olis aivan järkyttyneet! Yks vaan tuijotti koko ajan papereitaan, mutta tulihan sieltä monta hymyä takaisinkin lavalle. :)

Viikko 10/2011
  • ma 7.3. pace 45 min
  • ti 8.3. BodyPump 60 min + showtreenit 90 min
  • ke 9.3. pace 45 min + showtreenit 90 min
  • to 10.3. showtreenit 120 min
  • pe 11.3. lepo
  • la 12.3. keikka 7 min :D
  • su 13.3. jooga 75 min

Mya: Sophisticated Lady

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!