6. maaliskuuta 2011

Ken on heistä kaikkein kaunein

Eilen vaihtui maassa valta, kun Pia Pakarinen sai kutreilleen missitiaran. Nätti tyttö, onnea vaan!

Mutta yks mikä on varma on se, että uus missi ei voi mitenkään päihittää ihanaa Viivi Pumpasta! Ihana Viivi Pumpanen on mun idoli. Eilisen Biisonimafia-jakson jälkeen olin taas ihan pyörryksissä (ja niin oli muuten jostain kumman syystä heppukin), ihan mahtava rempseä hullu nainen. Ihana Viivi Pumpanen. Kattokaa vaikka tästä ja tästä ja tästä:


3 sanoo jotain:

Tiinu kirjoitti...

Viivi on ihana justiinsa sen rempseytensä ja aitoutensa takia! :)

Hei Duussi mää paljastan itseni nyt: oon seurannut sun blogiasi varmaan kohta 2 vuotta enkä ole ikinä uskaltanut kommentoida mitään kun tämä blogimaailma on itselleni suhteellisen vieras. Nyt aloitin oman blogin ja päätin avata suuni täälläkin. Olet juttujesi perusteella aivan ihana, aito ihminen ja oon monien kirjoitustesi lukemisen aikana kokenut suurta sielunsiskoutta. :) Lisäksi on jotenkin melkein terapeuttista lukea hyvää selkeää ja kieliopillisesti varsin virheetöntä tekstiä, täällä bloggausviidakossa kun liikkuu monenlaisia kirjoittajia... (Nauratti kyllä kovasti se sun "..."-postaus, oon niin samaa mieltä asiasta. :D) Nymmää lopetan, heippa! :)

Duussi kirjoitti...

Tiinu - Viivi on kyl ihan ässä!

Huippua kun paljastit itsesi, ja kiitos kauniista sanoistasi - kiva kuulla että kirjoittajan lisäksi joku toinenkin on saanut Duussilasta hyvää mieltä! Tervetuloa sieltä lukijaosastolta bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan, kävin heti lukemassa sun ekan postauksen ja jään innolla odottamaan lisää, jee :)

Tiinu kirjoitti...

Suomalaiset kehuu toisiaan ihan liian vähän! Epäröin pienen hetken kun aloin kommenttia kirjoittaa, mutta ajattelin että ainakin itse olisin otettu jos joku tykkäis mun kirjoituksista! Joten jos sain tuolla hymyn sun huulille, niin tää nuhanenä on tyytyväinen.

Kiitokset tervetulotoivotuksista ja kiva että kävit lukemassa ensimmäiseni, lisää on varmasti tulossa -ja paljon jos yhtään itseäni tunnen. ;)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!