11. maaliskuuta 2011

Everybody just step to the right jump up turn around and shake it

Takana tällä viikolla kolmet yhteentoista asti venähtäneet iltatreenit, edessä huomenna keikkapäivä ja leffailta (kovasti odottamani tanssintäyteinen Black Swan). Kivvaa!


Kun eilen vedettiin eka läpimeno vaatteilla, vaihdot menivät sen verran kiireisiksi, että tokassa biisissä yksi tanssi ilman paitaa, ainakin kaksi ilman kenkiä ja yksi housut auki. :D Nyt on vaihtojakin treenattu, pitäis kyllä ehtiä... Pahin vihollinenhan nopeissa vaihdoissa on oma paniikki. Kun tietää mitä tekee ja missä järjestyksessä eikä päästä hötkyilyvaihdetta päälle, ehtii ihan hyvin.


Tarpeelliset ostokset tehty ja kamppeet kuosissa huomista varten. Sit vaan lavalle heittämään jalkaa ja pyörimään pirskoja! Valitettavasti kyseessä ei ole julkinen tilaisuus, joten en voi kutsua teitä katsomaan... ehkä ens kerralla sitten! :)

2 sanoo jotain:

Tiinu kirjoitti...

Oispa ihana nähdä joskus teidän esityksiä, tanssi on mulle kaikki kaikessa vaikken itse tällä hetkellä ehdi sitä BodyJam-ohjausten lisäksi harrastamaan.

Toivottavasti keikka menee hyvin ja leffailta on mukava! :)

Duussi kirjoitti...

Tiinu - oon muistaakseni joskus jotain tanssipätkiä täällä julkaissutkin? Toi lauantain keikka ei (onneksi...) tullut videolle, mutta seuraavaks kun otetaan talteen jotain julkaisukelpoista niin paan toki näytille :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!