9. maaliskuuta 2011

Freelancerin houkutus

Kun dedikset siirtyilevät freelancerista itsestään riippumattomista syistä, päivään tulee yhtäkkiä sopiva rako keittää mukillinen kaakaota ja laittaa pyörimään digiboksilla lymyilevä teiniherkku. En ole lukenut Twilight-kirjoja, nähnyt leffoja tai innostunut kuvien perusteella pätkän vertaa ihaniksi hehkutetuista Robert Pattinsonista tai Taylor Lautnerista. Ja Kristen Stewartilla on kuulemma vain yksi ilme.

EDIT: Puoli tuntia mennyt, ja Kristen näyttää koko ajan siltä kuin aikoisi kohta oksentaa.


Odotukset eivät siis ole mainittavan korkealla, mutta koska hässäkkäinen pää kaipaa just nyt nollausta, annan Houkutukselle mahdollisuuden. Toivotaan, että Cam Gigandetilla on paljon ruutuaikaa. :D

7 sanoo jotain:

Tincali kirjoitti...

Minä olen Robert-söpöstelijöitä. x) Onhan hän vaan niin suloinen. Eikä Taylorissakaan vikaa ole.

Kirjat koukuttivat pahasti jo ennen kuin ensimmäinen leffa ilmestyi. Ihme kyllä ensimmäinen elokuva oli mielestäni onnistunut, vaikka kirjoja yleensä pitää parempina. Kakkonen ja kolmonen eivät ehkä pääse aivan samalle tasolle, mutta toimivat viihteenä kuitenkin hyvin.

hanska kirjoitti...

mäkin nauroin sille, kun niiden olisi tarkoitus olla aivan intohimoisen mahdottoman rakastuneita ja ne on niin vaikean näköisiä koko ajan. etenkin robert/edward näyttää siltä että ai hitto kun päätä särkee niin saakelisti, kai sen olisi tarkoitus näyttää siltä että ai hitto kun tossa on toi mun elämäni nainen, pitääkö sen olla ihminen kun mun tekee mieli syödä se.

katsoin sen silti nyt jo toiseen kertaan ja olen nähnyt ne muutkin. kirjat on kyllä parempia, kun niissä voi ihan itse luoda ihmisille/vampyyreille ilmeet.

Nuori Nainen kirjoitti...

Itse jouduin Twilight-kirjojen koukkuun muutama kevät sitten, ja paukutin koko tuhatsivuisen saagasarjan läpi viikossa.

Kirjoissa se pinnan alla kupliva intohimo, rakkaus, tuska, ikävä ja saavuttamaton oli elävästi kirjoitettu, ja hetken aikaa sitä tunsi olevansa suurien tunteiden keskellä pyörivä väärinymmärretty teini.
Täydellistä todellisuuspakoa siis.

Tästä huumaavasta innostuksesta sekaisena menin tietenkin heti vuokraamaan tuon ekan leffan, ja voi kauhea mikä pettymys!

Niin Stewartilla kuin Pattisonilla tuntui olevan vain yksi tuijotus, ja kaikki se tunteiden kuohu, joka kirjassa oli parasta antia, jäi siinä juuri tuon kuvaamasi oksennusilmeen taakse.

Siinäpä elämäni ensimmäinen elokuva, jonka olen kelannut loppuun. (Kun ei leffaa voi jättää kesken, oli se vaikka kuinka huono.)

En ole uskaltanut sittemmin koskea kirjoihin, kun pelkään, että niiden viihteellisyys katoaa.

Anonyymi kirjoitti...

mää hekottelin niille kaikille, jotka hehkutti näitä "ihania teinikirjoja ja -leffoja" ja sitten raahauduin katsomaan elokuviin juuri ilmestyneen toisen osan ja hekottelin vielä entistä enemmän, koska elokuva oli täyttä scheissee...

mutta jostain syystä - en ymmärrä itsekään mitä tapahtui - ryhdyin lukemaan kirjasarjan ensimmäistä osaa ja se oli sitten siinä. ISO BÄNG ja musta oli tullut twilight-fani. Ihan sama vaikka kirjoja haukutaan vähän joka puolelta: naisten alistamista, vampyyrikuvan pilaamista, mormoni-arvoja, teiniahdistusta, epärealistista rakkautta... Tykkään silti, ja hekottelen nyt itselleni, joka hekotteli aiemmin niille, jotka kirjoista tykkäsi. Twilight-elokuvista olen silti edelleen samaa mieltä :)

monsteri kirjoitti...

Minulla ei ole mielipidettä leffoista saati kirjoista, kun olen ohittanut ne täysin.

Mutta onkos teillä noin ihanan turkoosi/sininen seinä siellä kotona?! Vautsi! Mun on oikeesti kyllä aika tulla tupa(ri)tarkastukselle :)Saako kisut ottaa mukaan?

Duussi kirjoitti...

Olipa totisesti onneton leffa. Ehkä oisin joskus 13-vuotiaana tykännyt? Nyt en kuitenkaan voinut keskittyä muuhun kuin siihen epäuskottavaan päänsärkyiseen näyttelemiseen, vaikka tarinassahan on sinänsä kiehtovia aineksia.

Kiitos kommenteista - ehkä munkin pitää sit vaan tarttua niihin kirjoihin. Mäkin haluan todellisuuspakoa ja teini-iän tunnemyllerryksiä! :D

Monsteri - joo makkaria piristää yks turkoosi seinänpätkä. :) Tuu tuu, ja kisut mukaan tietysti! Mites ne Facebookissa ehdotetut TT-iltamat...? Tai siis saat tietysti tulla muutenkin, sullahan on vielä synttärilahjakortit käyttämättä ;)

Liina kirjoitti...

ei pidä tarttua niihin kirjoihin. ne on ihan silkkaa paskaa. se, että poika stalkkaa tyttöä kun tyttö nukkuu, ei ole romanttista vaan kuvottavaa. vain yhden esimerkin mainitakseni.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!