5. marraskuuta 2010

Oikeet värit

Tällä viikolla ei ole ollut oikein asiaa eikä aikaa blogata, mutta nyt on syytä lykätä eetteriin pari katsomisen arvoista linkkiä.

Eilen TEDx Helsinki -tapahtumassa julkaistiin suomalainen panos It Gets Better -kampanjaan: Kaikki muuttuu paremmaksi. Koskettava ja tärkeä teko - erityispisteet tässä kohtaa ihanalle (kyllä, aidosti) Marco Bjurströmille, joka ei käsittääkseni juurikaan ole aiemmin puhunut homoudestaan julkisuudessa. Ja voi, miten olenkaan kaivannut Mikko Silvennoisen lempeää muista rakastaa itseäsi -käskyä! Sen lauseen kuuleminen oli aina viikon tärkein hetki silloin joskus vuosia sitten kun vielä tuli se joku viihdeohjelma jota Mikko juonsi... no mikä se nyt oli. Näin tyypin pari viikkoa sitten Dancessa ja meinasin pussata sitä, mut en viittiny häiritä kun se kuvas siinä vieressä kännykkäkameralla meidän Cha-Cha Slide -jorailua. :)

Kas, eksyin aiheesta. Siis: hienoa, miten nopeasti video on levinnyt! Kun itse katsoin tuon eilen ekan kerran, katsojalaskuri näytti paria sataa, nyt jo yli kymmentä tuhatta. Klikkaapa siis vilkaisemaan, jos et ole vielä ehtinyt. (Äläkä säikähdä oudosti valaistua & pelottavasti tuijottavaa Stubbia. Sekin on hyvällä asialla.)

Tai katso tämä seuraava video. Itse aloin ensin hymyillä, sitten itkeä, sitten taas hymyillä. Ja hahaa muuten! Homot laulaa seurakunnan tiloissa!! Luonnonvastaista!!!

GMCLA: True Colors

2 sanoo jotain:

Tiia kirjoitti...

Mulla tuli pahin liikutus kans Marcon puheen aikana, se mies vaan osaa jotenkin olla niin liikkis! Treeneissäkin välillä siltä tulee semmosia ihania juttuja että mua alkaa itkettää. :D

Ja aww tota toistakin videota! :) Tää on nyt liikaa mun herkälle mielelle.

Anonyymi kirjoitti...

Äh kauhee ku liikutuin. Ja varoituksesta huolimatta säikähdin Stubbia, miten voikin tyyppi näyttää ihan vahakabinetista karanneelta itsevalaisevalta avaruusoliolta...

Lähetä kommentti

Sano sää kans!