5. marraskuuta 2010

Glad you took the time to say hello

Päivän paras tunne: lukea sähköpostin otsikkoriviltä teksti

Your Take That tickets are attached.

Lauantaina 16.7. tärähtää Kööpenhaminan Parken-stadionilla! Ehdin pyärtyä ehkä noin miltsjoona kertaa ennen sitä. HUHHUH. Ei oikein edes sanat riitä kertomaan, miten onnellinen ja innoissani olen! Hei sentään lempibändi jostain vuodesta... 1994? Keikkaseura on vielä osittain hiukan auki, mutta mukaan lähtee joka tapauksessa ihania tyttöjä, ainakin Monsteri. Ystäviä, jotka ymmärtää jos sekoan ja ottaa kiinni jos pyärryn. Reissu ei ehkä tule ihan halvaksi, mutta on aika täydellinen 30-vuotislahja itselleni. :)


NYT tää tärinä pois päältä, nimittäin tänä iltana virittäydytään ihan erilaisiin keikkatunnelmiin. Viikate Klubilla. Alakulovaroitus on annettu.

Ai miten niin ei voi olla yhen ja saman ihmisen lempibändit Take That ja Viikate? :D

5 sanoo jotain:

T. kirjoitti...

http://www.guardian.co.uk/music/2010/nov/06/take-that-interview-reunion-tour

Jos ei muuten kuulu lauantailukemistoon...

Duussi kirjoitti...

T - yep, tuo oli tänään mun aamiaismyslilukeminen :)

"Of course, even if Progress featured Take That and Robbie Williams exploring the outer limits of acid folk or Bavarian oompah music, it would still sell millions." :D

monsteri kirjoitti...

Ei voi kun hymyillä :)

Pupuce kirjoitti...

Voi vain kuvitella! Been there done that!!! :) Oon niin onnellinen siun puolesta! On aivan mahtava tunne vuosien jälkeen nähdä livenä kaikkien aikojen lempibändinsä! It's mindblowing! :) Muista sit raportoida kaikki.

Ja tottakai voi lempibändit olla ihan laidasta laitaan - sehän kertoo vain musiikillisesta sivistyksestä! :) Miekin kuuntelen esim. kuoromusiikkia, grungea, heviä ja Nyykkäreitä. Ja tuossa vain muutama laji mainittuna.

Pete P. kirjoitti...

Mä oon tykännyt Take Thatin "kakkosversiosta" aika paljon. Ne on comebackinsa jälkeen tehneet muutamia oikeasti tosi hyviä biisejä, ja nythän tää on vielä mielenkiintoisempaa, kun Robbie Williamskin on mukana.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!