14. lokakuuta 2010

Tanssii Fabion kanssa

Oijoijoi... joskus työnteko vaan maistuu vähän vielä tavallistakin paremmin. Ainakin tällaisina päivinä, kun käännettävässä ohjelmassa on mukana vakiokomistusten lisäksi muitakin komei miehii!

Olen tässä tämän aamupäivän toljotellut ruudulta yhtä charmanttia italiaanoa ja miettinyt, mistä ihmeestä se on niin tutun näköinen... pienellä googletuksellahan tuo selvisi: olen toljotellut samaa miestä telkkarista syksyllä 2005 Napolissa! Seurasin siellä aupairina ollessani paikallista Ballando con le stelle -kisaa, jossa oli mukana yks komee Fabio. Ei oo näköjään miesmaku viidessä vuodessa muuttunut mihinkään (tässä kohtaa lienee paras lähettää myös hepulle vähän pusuja).

Hyvät naiset ja herrat (katsoin muuten eilen YLE Areenasta sen homokeskusteluillan, voi perkele sentään, onneks en ole ikinä kuulunutkaan kirkkoon) ("Miksi homot eivät saa rakastaa..." "Koska Raamattu!" "Miksi ette ymmärrä, että homot..." "Koska Raamattu!!"), saanko esitellä: Fabio Fulco! Tässä ensin ihan sivistyneesti paita päällä...


...ja sitten miten toi paita on vähän tolleen auennu hupsista.

3 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

:D

Kiitos pupu jämähtänyttä työiltapäivää piristäneestä naurunhetkestä; "vähän tolleen auennu hupsista".

Hihihii...

Duussi kirjoitti...

Monsteri - kiva jos onnistuin (tai siis Fabio onnistui!) piristämään, hihihii... :D

puolukka kirjoitti...

Iihanasti tollaisen läähpuuh-herutuksen välissä vähän tiukkaa tasa-arvokommentointia ;D.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!