15. lokakuuta 2010

Perjantain pinkit

Ei ole varmaan (toivottavasti) mennyt keneltäkään ohi, että tänään vietetään Syöpäsäätiön Roosa nauha -päivää. Kampanjallahan tuetaan rintasyöpätutkimusta ja pyritään edistämään tietoisuutta sairaudesta; päivän kunniaksi mm. kannustetaan kansaa pukeutumaan pinkkiin. Itse olen viettänyt koko perjantain yöpaidassa, kun en ole käynyt muualla kuin Cittarissa... jonne laitoin sentään yöpaidan alaosaksi farkut. Olin tänään vain kahden Cheap Monday -lahkeen päässä lähiötantasta, tuulihousutkin olis nimittäin olleet ihan houkutteleva vaihtoehto. :D

En siis tullut pukeutuneeksi pinkkiin, mutta päivän teeman mukaisesti ostin kaupasta roosanauhalambia, join vaaleanpunaista teetä ja suihkuttelin ihanaa uutta vaaleanpunaista hajuvettäni.


Päivän teema on tänä syksynä varsin läheinen itsellenikin. Vaateleikkejä tärkeämmäksi onkin osoittautunut ihan se, että ilmaisee tukensa rakkaalle sairastuneelle. On läsnä, halaa silloin kun nähdään, lähettää vaikka Facebookissa seinälle sydämen jos ei muuta osaa sanoa juuri sillä hetkellä. Ja pitää kaikki sormet ja varpaat ristissä, että kaikki kääntyisi pian hyväksi - odottaminen ja epätietoisuus on sairastaessakin pahinta.

2 sanoo jotain:

Liina kirjoitti...

ääh. voi kurjuus, että sunkin läheistä tämä koskettaa. voimia ja jaksamista koko sakille.

rintasyövässä on kuitenkin tiettyä toivoa, ja kun hoidot alkavat (elleivät jo ole alkaneet), alkaa myös helpottaa. aina auttaa, kun asialle tehdään jotain.

terveisin rintasyövän läpikäyneen tytär.

mamma kirjoitti...

Mamman äiti eli Duussin mummi ja moni muu on parantunut. Kaikki paranee, kunhan rintasyöpä todetaan ajoissa! Siis naiset: tutustukaa rintoihinne eli palpoikaa kerran viikossa, vaikka suihkussa, niin opitte tuntemaan muutokset.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!