16. lokakuuta 2010

They said we'd never dance again

Okei nyt voi sanoa että oon FIILIKSISSÄ! En niinkään siitä, että meillä on tänään akrobatiatunti ja taitan niskani ihan salettiin (mähän en osaa edes kärrynpyörää kunnolla), vaan siitä, että...

Take That on taas viisihenkinen.

Sydänsydänsydän.

Take That nyt kuitenkin on se mun ykköslempibändi ikinä. Enkä ees häpeä myöntää tätä. :) Olen ollut enemmän kuin innoissani poikien (hepun mielestä jostain syystä ei muka voi sanoa pojiksi nelikymppisiä miehiä joilla alkaa olla hiuksissa harmaata) neljähenkisestä comebackista, enkä ole oikeastaan edes osannut kaivata Robbieta riveihin. Kaksi uutta levyä poikinut uusi tuleminen nelikkona on toiminut paremmin kuin hyvin, kattokaa vaikka ite - miten siistiltä muuten näyttää kun kaikki nostaa kädet ilmaan kohdassa 2.52!

Take That: Greatest Day


Tällä viikolla kuitenkin julkaistiin uusi video, jossa vanha tuttu viisikko on jälleen koossa. Ja kyllä, tässä vaan on sitä jotain. Video on hieno, ja biisikin suoraan sanottuna helkkarin hyvä - etenkin B-osan (vai onks se bridge?) melodia- ja sointukulku iskee suoraan jonnekin meikäläisen musikaalisuoneen.

Uusi levy ilmestyy marraskuun lopulla, ei auta kuin toivoa että seuraava kiertue ulottuisi Suomeen tai edes Ruotsiin asti! Jos joskus näen Take Thatin livenä, sit voin kupsahtaa onnellisena. :)

Take That: The Flood

2 sanoo jotain:

Jenni kirjoitti...

OOoooooo! Take That oli aikoinaan munkin ultimate suosikki. Robbie oli ihana velikulta ja halusin samanlaisen delfiinitatskan kuin Markillakin!

Ny pääsen prassailemaan; mä olenkin nähnyt ne livenä. Kyllä! =) Muistan päivämääränkin tarkkaan, se oli 11.4.1994 Helsingin jäähallissa Everything Changes -kiertue. Olin siis silloin kolmetoista ja täysin myyty. Ja oon mä varmaan vähän vieläkin.

Duussi kirjoitti...

Jenni - jes, Take That 4ever! Mullehan tuli silloin teininä kirjeetkin kotiin nimellä Liina Williams. :D :D

Tosta keikasta saatan olla vähän kade! Ei oo siis mitään muistikuvaa, miksi ihmeessä en ole ollut tuolla? Robbien näin Hesassa syksyllä 2003, mut siitä keikasta on muiden asioiden takia vähän huonot fiilikset, niin en juuri viittis muistella... eikä Robbie siis tietenkään oo sama asia kuin TT. Ei mikään ole. <3 :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!