5. lokakuuta 2010

Rock the pole

Vietettiin lauantai-iltana tanssikoululla järjestyksessään toista (toisin sanoen jo perinteeksi muodostunutta) PPP-iltaa: viime vuoden teema Pizzaa, Punkkua ja Paritansseja taipui tällä kertaa muotoon Pizzaa, Punkkua ja Poledancingia. Funkylla on tosiaan alettu opettaa tänä syksynä myös tankotanssia; itse pääsen aloittamaan alkeiskurssin vasta tammikuussa, mutta oli kiva nyt viikonloppuna hiukan kokeilla tangolla kieppumista tuommoisen puolen tunnin pikakurssin muodossa.


Voin kertoo etten osannut YHTÄÄN MITÄÄN. Tai no osasin kävellä sen saakelin tangon ympäri toisella kädellä siinä roikkuen. :D Edes sitä yksinkertaisinta palomiespyörähdystä en oppinut tekemään sulavasti, merenneidoista ja muista puhumattakaan. Huisin hauskaa oli silti! Ja uskomatonta, miten noin lyhyestä räpellyksestä voikin tulla paikat näin kipeiksi - käsivarret alkoivat laulaa hoosiannaa parin päivän viiveellä. Muutaman mustelmankin sain käsiin ja jalkoihin, hiukka siistiä! (Hiukka siistiä oli myös se, että multa kysyttiin tankoilun jälkeen K18-baarissa paperit!)


Tankopikakurssin jälkeen meidät arvottiin muutaman hengen ryhmiin, jonka jälkeen jokaiselle joukkueelle arvottiin tanssilaji ja iPodilta satunnainen biisi. Sit vaan 10 minuutissa esitys kasaan! :) Mulla kävi tuuri, kun pääsin aloittelijana kahden tanko- ja tanssitaiturin kanssa samaan tiimiin; meille valikoitui genreksi nykytanssi ja biisiksi joku Ciaran huokailu. Aika hiano show saatiinkin aikaiseksi! Muiden joukkueiden tanssilajit oli baletti, hip hop ja lattari - huippuja esityksiä nekin, mutten viitti laittaa muiden videoita tänne esiin...

Harmittaa vaan, kun kohdassa 0:25 olis tullut ainoa hieno pyörähdys jonka ees suurin piirtein opin, mutta esityshetkellä meni tietysti jalat ja aivot solmuun ja päädyin tekemään jotain ihan muuta... :D Olis pitänyt siis oikeesti pyöriä noin kuin Emppu-tankomaikka tossa keskellä! Ja biisin loppupuolella tyttöjen hienojen temppujen kohdalla mun vähintään yhtä hieno (köh) lattialleliuku jäi kokonaan pois kuvasta. Ni et vähän pieleen ehkä meni osittain. Mut olipa ihan superkivaa! Tämmöstä! :)


0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!