6. lokakuuta 2010

79 yötä jouluun on

Viime vuonna olin koko joulunalusajan niin kiireinen ja kireä, että ehdin laskeutua joulutunnelmaan siinä ehkä peräti aatonaattona. Se oli ihan kamalaa. Tänä vuonna otan mokan takaisin - joulufiilistely alkaa nimittäin NYT! :)


Ihan vielä en sentään pukeudu tonttulakkiin ja kajauttele kulkusia ja tanssi tiptappia, vaan aloitin tunnelmoinnin äsken iisisti glögillä. Löysin kaupasta uutta mallia, oli otettava heti kokeiluun! Aloitetaan nyt tällaisella perustölkillä, eiköhän niitä holillisiakin glögiputeleita tule tässä loppuvuoden mittaan ihan kiitettävästi taas tuhottua...


Myöhemmissä fiilistelyvaiheissa luvassa pipareita ja joulutorttuja (tänä vuonna voiskin yrittää leipoa ite!), enkeleitä ja tonttusia, ties vaikka oma joulukuusikin, konvehteja ja tikkunekkuja, piipahdus vanhanajan joulumarkkinoilla... ja toivon mukaan ainakin yksi joululaulutilaisuus ja Rajattoman joulukonsertti (tarviin vaan seuralaisen, kun heppu ei halua lähteä, höh). Ja jos vain mitenkään mahdollista, vähintään viikko lomaa ja rauhoittumista siinä joulun tienoilla.

Jjjoulu! Jjjee! Muita aikaisia joulutunnelmoitsijoita? :)

6 sanoo jotain:

.Nekku. kirjoitti...

Minä aloitin elokuussa ja rikoin samalla henkilökohtaisen ennätykseni. :) Päätettiin poikaystävän kanssa olla ensimmäistä kertaa ikinä jouluaattona ihan kahdestaan omassa kotona, niin on ollut jo paljon kaikenlaista suunnittelua. Jei. Glögiä vain en ole vielä löytänyt kaupoista.

Liina kirjoitti...

sä oot ihana. ihana. tulin niin hyvälle mielelle tästä.

pakko hankkia glögiä asap.

monsteri kirjoitti...

Ai että alle 80 yötä enää ;)

Fiilistelly en oo vielä, jotenkin tätä joulua ei odota niin paljon kuin viimeisimpiä, mutta pohjoseen menoa olen jo vähän miettiny. Että kuinka monta päivää max siellä jaksaa olla. Voi sitte vaikka töiden varjolla palata tänne etelään heti pyhien jälkeen. Fiilistellä sitten uudenvuoden tunnelmia omassa kotona, toivottavasti ystävien kanssa.

Ja glögin sijaan lokakuun kuuma juoma lienee vielä Hot Apple Cider :D Glögiä ehtii sitte marras-, joulu- ja tammikuunkin vielä!

Duussi kirjoitti...

Nekku - oho, no se on jo aikasin! :D Varmasti ihanaa suunnitella ekaa omaa joulua, meillä se on vielä kokematta... eikä todennäköisesti vielä tänäkään jouluna jäädä kaksin kotiin, kun mummilat/äitilät kutsuu. Eipä noita glögejä kai vielä paraatipaikoille oo kaupoissa nostettu, ite löysin Anttilasta vähän piilosta... kannattaa tsuumailla sillä silmällä! :)

Liina - voi ite oot. Mä tuun hyvälle ja rauhalliselle mielelle joulun ajatuksesta ja glögistä, ehkä se tarttui. Kippis!

Monsteri - hot apple cider kuulostaa kyllä kans hyvältä! Pitääpä panna sekin kokeiluun! Mähän nyt joisin glögiä vaikka ympäri vuoden... :D

Sulla varmasti joulu tuntuu hiukan erilaiselta tällä kertaa... tärkeintä, että vietät pyhät niin kuin susta tuntuu hyvältä. Sen aikaa pohjoisessa kuin jaksat, ja loput kotona rauhassa kissujen ja ystävien kanssa. Ties vaikka itekin ehtisin piipahtaa sielläpäin joulun/uudenvuoden aikaan! :)

Omatkaan suunnitelmat ei siis vielä ole mitenkään valmiit; haluaisin toki taas mummilan joulutunnelmaan, mutta suvussa on nyt vähän kaikenlaista hässäkkää niin en tiedä millasella porukalla siellä pyhiä vietetään. Tärkeintä silti, että saa rauhoittua. Oikeesti unohtaa työt ja muut muutamaksi päiväksi ja olla vaan.

Laura kirjoitti...

Voi, ihanan ihana joulu! Mä oon ihan vapaaehtoinen seuralainen rajattomien konserttiin ;) hoidan itseni silloin sinne tai päin vastoin!

Duussi kirjoitti...

Laura - joooo! :) Konsertti on Mikaelissa 21.12., oisittekohan ehtiny sillon jo tälle suunnalle joulunviettoon...? Liput 30e, mut olis varmasti sen arvoinen!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!