23. lokakuuta 2010

Once you've tasted love it is just the beginning of a new world

Jos näytän yhden kuvan, niin arvaatteko missä olin eilen illalla?


Ai ette? No tietysti kaupunginteatterissa katsomassa Anna Kareninan. Enkä edes ostanut väliajalla tuota ihailemaani muffinssia. :D

Oli muuten hieno esitys. Varmasti parvelle asti iholle tuleva kokemus, ja aivan erityisen vahva elämys kakkosriviltä nähtynä - normaaliliput alkavat vasta riviltä kolme, mutta kakkoselle on varattu joka näytökseen muutama paikka teatterilaisille/sukulaisille (syykin kyllä selvisi siinä vaiheessa, kun alkoi roiskua vettä päälle).

Odotin näytelmältä kovasti, ja kyllä ne odotukset täyttyivätkin. Neljä tuntia meni yhdessä hujauksessa, istuin penkissä kuin nauliutuneena - ja itsekin hengästyksissä näyttelijöiden fysiikan koettelusta ja kaikesta siitä tunteiden tykityksestä. Ja voi vitsit... jos en olis jo ennen tykännyt Krista Kososesta niin viimeistään nyt tykkäisin. Kristan tulkitsema Anna oli mieletön, vahva, kaunis, hurja, samastuttava, pelottava, nainen. Vau. Tahdon ehdottomasti päästä katsomaan myös toisen miehityksen vedon.

Näytöksen jälkeen suoritettiin perinteiset jälkipuinnit Koulussa, jossa seuraan liittyi tuttuja - jo toista viikonloppua putkeen saatiin yövieraita Helsingistä, kivaa kun meillä joskus käy joku! :D Loppuilta lörpöteltiin ja rilluteltiin Blankossa (eivät jostain syystä raivanneet pöytiä pois joten ei tanssittu), jossa seinällä luki totuus. Mm-mm!


Tänään käynnistettiin päivä pirteästi (eilen juodut viinit ja geeteet oli kyllä vähän toista mieltä) aamukävelyllä keskustaan ja Bossaliinaan. Hiljattain avattua pikku kahvilaa on kehuttu joka puolella vuolaasti, joten oli korkea aika käydä testaamassa paikka itsekin. Tuomio: superkiva kuppila! Ihanaa vanhaa musaa, suloisen sekamelskainen värikäs sisustus, unelman kokoinen teevalikoima ja vaiks mitä kahviloitsijatyttöjen itse taikomia herkkuja. Starttasin päiväni tuoremehulla, minttuteellä, meetvurstisämpylällä ja browniella - nam mikä startti! Joku sunnuntai pitää kyllä herätä herkuttelemaan Bossaliinan brunssille.

Ja niin, mainitaan nyt erikseen vielä sekin, että jostain syystä kahvilan nimi on musta aika älyttömän hieno. ;)


Herkkuja kerrassaan: koskettava näytelmä, hyvien ihmisten iloinen seura ja makoisat maisteltavat. Lauantai-ilta jatkuu täällä ehkä vähän vähemmän herkullisesti työnteon merkeissä... mut nyt on niin hyvät jes-energiat päällä, että kyllä jaksaa! :)

3 sanoo jotain:

Jenni kirjoitti...

Bossaliina on ihana! Ja ne tytöt on ihania ja se sisustus on ihana ja ne herkut on ihania!

Aika ihanaa, että Turussakin on vihdoin jotain noin ihanaa. =)

Duussi kirjoitti...

Jenni - eiksookki ihanaa! Joku ihana kerta pitää käydä ihanassa Bossaliinassa maistelemassa myös ihanaa viiniä. :)

Jenni kirjoitti...

No on!

Todellakin pitää. Ihanaa viiniä ja kuplivaa skumppaa. =)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!