17. syyskuuta 2010

Please mister postman, look and see

Perjantai! Kivaa! Täällä väännän vielä viikon viimeisiä töitä, ennen kuin lähden kammattavaksi ja meikattavaksi illan muotinäytöstä varten. Rehellisesti sanottuna hiukan nyt arveluttaa oma osuuteni tuossa showssa, nimittäin olen tässä selaillut jengin Picasaan lataamia kuvia viime viikonlopun polttareista, ja olen kaikissa yhtä kaksoisleukaa ja irvistystä... että meeppä tossa illalla sitte lavalle ja esitä kaunista. Hohho. No eiköhän se siitä, kun saa vähän tekoripseä silmään, korkkaria jalkaan ja mekkoa päälle!

Laittautumis-esivalmistelut on jo suoritettu - tällainen näky tervehti äsken postityttöä, joka kiikutti ovelle paketin (heppu on näköjään taas tilannu Jenkeistä jotain superfoodeja). Ihan hyvä harjoitella urpolta näyttämistä ensin pienemmällä yleisöllä, koska iltapäivällä aion marssia tyynen rauhallisesti läpi kaupungin patukat päässä. :)

2 sanoo jotain:

Laura kirjoitti...

Mukavaa muotinäytöstä! Älä patukoista välitä, itsekin olen niissä haahuillut lukuisilla huoltoasemilla ympäri Suomen matkalla juhliin. Niin kätevää!

Duussi kirjoitti...

Laura - kiitos, mukava näytös oli! Ja tosiaan, en yleensä niin välitä minkä näköisenä tuolla painelen; pyörällä matka sujui kätevästi ja kuulin ohi ajaessa vain yhden teinityttöporukan ihmettelyt "kato toi menee tääl jotku paplarit päässä" :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!