16. syyskuuta 2010

Lasten ja avomiesten suusta

Kohtaus kotoa eräänä torstai-iltana: minä teen töitä makuuhuoneessa, heppu istuu olkkarissa sohvalla katsomassa telkkaria.

Heppu: Sä voisit tykätä tästä 30 Rockista.
Duussi: Ai kui?
Heppu: No kun toi Tina Feyn hahmo on vähän niinku sää.
Duussi: Ai kui?
Heppu: No se on tuollainen nainen...
Duussi: Nainen?
Heppu: Nainen, joka ei itseään arvosta.

Okei.
Ei hyvä.
Ensiavuksi vähän musiikkia. Kuunnelkaas te muutkin ihanat naiset!

India Arie: Video

7 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, India.Arieen ihastuin aikoinaan tuon biisin takia niin kovasti, että levynkin ostin. Se ei kylläkään ollut ihan niin hyvä kuin toivoin, mutta löytyy vielä hyllystä kuitenkin.

Duussi kirjoitti...

Vaapukka - jep, toi on kyllä yks parhaista hyvän olon biiseistä! Pitää kuunnella aina tasaisin väliajoin, jos ei muuten tahdo muistaa miten hienoa on olla nainen, omanlainen. :)

Jenni kirjoitti...

Vaikka ukkelisi kommentti ei välttämättä ollutkaan ihan kauhean arvostettu, niin jotenkin dialoginne oli aika hauska. =) Ainakin näin ulkopuolisena ja kirjoitettuna luettu.

Kiitos muuten kivasta blogista, olen tätä jo jokusen vuoden seurannut. Ja linkkasin sen tänään omaaninikin, toivottavasti et pahastu.

Duussi kirjoitti...

Jenni - niin no, oikeaanhan tuo kepeänä heitetty kommentti tavallaan osui... tai ainakin johonkin kipukohdan tapaiseen. Että ihan hyvä kun sanoi. Onhan se vähän surullista, jos rakkain ihminen näkee mut tuollaisena. Toivottavasti sentään paljon muunakin. :)

En tietenkään pahastu linkkaamisesta! Olipa muuten ihana löytää sun blogi, jäin heti lueskelemaan juttujasi! Se on aina kun ihminen/bloggaaja osaa kirjoittaa niin se on niinku kiva juttu niin. :)

monsteri kirjoitti...

Mut sä oikeesti kyllä tykkäisit siitä sarjasta, se on yks mun suursuosikkeja!

Ja toi sama Hepun kommentti osuis kyllä muhunkin, joten no worries, et ole yksin :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos itsellesi kivoista sanoistasi! =)

Duussi kirjoitti...

Monsteri - joo muistelinkin, että sä oot kehunut ja suositellut 30 Rockia! :) Heppu alkoi nyt seurata sitä, mutta mä en ehdi katsoa kamalasti telkkaria; TV-lukujärjestyksen täyttävät Huippis, Diili, True Blood, Cougar Town, Dance ja sunnuntai-illan BB. :D Ehkä sit joskus kattelen vaikka jonkun boksin!

Jenni - :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!