19. syyskuuta 2010

Glam with L

Viikonlopun molemmat tanssikeikat kunnialla takana - tärkeintä, etten kaatunut lavalla :D ja toiseks tärkeintä, että oli vielä kivaakin! Eilisestä vintagemuotinäytöksestä pari sanaa ja kuvaa ehkä huomenissa, nyt hetkeksi tämän päivän keikkatunnelmiin.

Testasin vähän uuden kameran videokuvaa......ja tulihan siitä meikistäkin valmis!


Ja sit eiku tanssailemaan! Olosuhteet näyttivät vielä ilmoitetun alkamisajan kohdalla huonoilta: taivaalta ripsi vettä, ja äänimies sai musasta kuulumaan kerrallaan vain joko laulun tai biitin. Lopulta päästiin kuitenkin lavalle - alla lopputulos! Noiden breikkareiden kanssa oli kyllä hauska vetää, yhteistyö poikien kanssa jatkuu varmasti.

Tähän väliin pakollinen "selityksen makua" -osio: märkä lava oli sen verran liukas että askelia joutui vähän varomaan eikä breikkipojat pystyny tekee kaikkia huimimpia temppujaan, farkkushortsit oli sen verran tiukat ettei jalka noussut sitäkään vähää mitä yleensä, mulla meni hetkeä aiemmin ripsi silmään -> silmä alkoi vuotaa -> tekoripsi lähti irtoamaan -> varoin tyhmänä pään heiluttelua sokeutumisen pelossa ja ekan biisin liikelaajuus kärsi tolkuttomasti...

Bla bla bla - tässä se video! Hauskaa oli! :)


3 sanoo jotain:

BeeDee kirjoitti...

Hyvin vedetty! Ja helmi piisi toi Charlatans... :)

monsteri kirjoitti...

Ihana nähä sun tanssia pupu! Toi oli niin makeeta :)

Duussi kirjoitti...

Beedee - thanks! Joo Charlatans on kyllä ihana, aina kivaa kun alun perinkin hyvästä biisistä tehdään hyvä coveri. Eikä Robbie mikin varressa oo lainkaan pahitteeks :D

Monsteri - voi kiitos! Itteäni vaan ärsyttää, kun teen tossa ton ekan biisin ihan puoltehoilla... menis vielä paljon makeemminkin ;)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!