20. syyskuuta 2010

And if I thought I was able to get Mr. Gable, I'd rather be with you

Nytpä hiukan fiiliksiä perjantain vintagemuotinäytöksen backstagelta - hauskaa oli! Se vaan on aina yhtä ihanaa, kun joku toinen laittaa hiukset ja meikit... ja kun lopputulos saa muut väittämään, että näytän Audrey Hepburnilta. En tienny miten päin oisin ollu moisen kohteliaisuuden edessä. :D Oma lookkini oli klassisen kaunis nutturakampaus, mutta varsinaisia vintageasuja esitelleille tytöille PuLpin Satu loihti tukkaan ihania vanhanajan kiekuroita.


Harmi vaan, että se "olen kaunis Audrey" -fiilis pääsi aina ajoittain katoamaan, kun tuli oma vuoroni astua lavalle. Välillä siellä pyörähdellessäni tajusin, että olen hetken ollut ihan jossain muissa ajatuksissa ja vain käpötellyt hoiperrellen ympäriinsä kuin joku juoppelo... tai siltä se tuntui; yleisössä olleet väittivät että oli kiva katsoa. Mut kun tietää ite, että pystyis parempaankin! Tuollaiset jää siksi aina hiukan harmittamaan. Vielä kun olin saanut kunnian sekä aloittaa että lopettaa näytöksen.


Kyseessä ei siis ollut mikään perinteinen catwalk-muotinäytös, vaan varsin rento show, jossa saatiin täysin vapaat kädet ja jalat improvisoida lavalla biiseihin - Oikeat Mallit ehkä mahtuvat pienempiin vaatteisiin, mutta Tanssivat Mallit taatusti liikkuvat lavalla luontevammin. Boutique Minnen 40-luvun asujen taustalla soivat Gotan Projectin dramaattiset tangorytmit, VintagEija'sin 50-luvun mallit pääsivät irrottelemaan vanhojen jorailubiisien tahtiin, ja omissa Ateljee Agamin ajattomien asujen sisääntuloissani lauloivat Dean Martin, Doris Day, Alma Cogan, Bing Crosby ja Nat King Cole. Ihania biisejä!


Alla näytöksen ihanat puuhanaiset Eija, Marjo ja Harriet. Sain täytenä yllätyksenä kiitokseksi lahjakortin Agamiin, ja harkitsen kyllä vakavasti tuon yllä näkyvän sini-lila-mustasävyisen lyhyen kemumekon kotiuttamista... taikka samanmallisen mekkosen teettämistä jollain toisella kankaalla. Siinä mekossa oli nimittäin ihan erityisen nätti fiilis! :)

1 sanoo jotain:

Hanstu kirjoitti...

Ihanalta näytät! ihan mahtavat nuo räpsyttimet :) Harmistuttaa, etten päässyt tänä vuonna katsomaan, mutta ens vuonna sitte!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!