29. heinäkuuta 2010

Ruokaa ruokaa suolet huokaa, napa hankaa selkärankaa

Nyt kun istun täällä yksin ja nälkäisenä (koska heräsin eilisen juhlaillan jälkeen viiden tunnin unien jälkeen reippaana aamu-hotjoogaan ja olen ravinnut itseäni treenin jälkeen vasta jugurttisatsilla koska haluan syödä aamiaisleivät sitten yhdessä hepun ja Hesarin kanssa mut heppu-lomalainen nukkuu vielä), voisinkin vähän kiduttaa itseäni katselemalla ruokakuvia eilisestä illallisesta.

Käytiin eilen juhlistamassa kaverin 29-vuotispäivää (ens vuonna sit riittääkin niitä kolmekymppisiä... omatkin...) Paninin herkkujen äärellä. En ole koskaan saanut siellä muuta kuin erittäin hyvää ruokaa, suosittelen varauksetta!


Kattokaa nyt vaikka näitäkin. Alkuruoaksi vuohenjuustomascarponella ja mehustetulla raparperilla kuorrutettu bruschetta...


...pääruoaksi paahdettua merilohta, varhaisperunakakkua ja tomaatti-voikastiketta, lasissa italialaista kuivaa valkoviiniä...


...ja jälkkäriksi pallo vanhan ajan vaniljajäätelöä kera limoncellon. Sanotaanko vaikka että maistui.


Oon yrittänyt suostutella heppua aloittamaan mun kanssa ravintolabloggaamisen, mutta sitä ei kuulemma kiinnosta. Höh! Tältäkin kesältä riittäis raportoitavaksi vaikka miten paljon raflakokemuksia, ja seuraavia ravintolareissuja on jo suunniteltukin - eilen illalla lasillisten merkeissä testattu jokirannan uusi Tintå vaikutti viini- ja shampanjalistallaan ja tunnelmallaan. Sinne syömään joku kerta!


Jes, heppu heräs! Leivät paahtimeen niinku olis jo! Eihän sitä syömättä ihminen jaksa lähteä illalla festaroimaankaan! :)


3 sanoo jotain:

Tincali kirjoitti...

Ihania herkkuja!

Oottekos te rokanneet nuo kaikki päivät DBTL:ssä? :o Me ei jaksettu tänä vuonna ottaa kuin yhden päivän Rockcock-liput. Olishan siellä huomennakin ollut kaikenlaista... Viikate on kuitenkin nyt se tärkein.

Sitten vielä FB-kyssäri: en muista olenko joskus aiemmin kysynyt, että oliskos sulle mahdollista päästä FB-kaveriksi? Blogia on tainnut tulla luettua jo useamman vuoden ajan. Mulla näkyisi naamakin siellä puolella. Varoitus tosin tulee mahdollisesta Viikate-yliannostuksesta - jos sellainen nyt ylipäätään on mahdollista. :D

Duussi kirjoitti...

Tincali - joo hyvää oli, taas kerran! Kuinkas muutenkaan, kun keittiössä häärii kokkina yksi hepun parhaista ystävistä. :)

Tänä vuonna varsinainen DBTL-pyöriminen jäi vain yhteen iltaan eli eiliseen (tän merkinnän illallisen jälkeen käytiin kyllä myös Donnassa fiilistelemässä U2-covereita) kun meillä on muita menoja nyt viikonlopuksi. Ja samma här, Viikatehan se kuitenkin oli tärkein nähdä.

Joo lisää vaan mut FB-kaveriksi! Jos tiedät mun koko nimen...? Jos et, niin voin antaa jotain salapoliisivihjeitä :D

Tincali kirjoitti...

Nyt ei kyllä nimeä päästä löydy eli pistäpä mulle viestä tincali@gmail.com. :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!