30. heinäkuuta 2010

King size

Miksi tyytyä yhteen?
...kun voi saada neljätoista. Tai siis tuplana kakskytkaheksan.

Onni on Leafilla töissä oleva kaveri. :)


Tosin en tiedä, miten paljon mun oikeasti kannattais näistä hihkua... kävi nimittäin tässä tällä viikolla semmonen yks kertakaikkisen hauska tapaus. Heppu tuli kaupungilta kotiin mukanaan mustat uimashortsit, jotka oli ostanut kokeilematta. Katsoin hiukan huvittuneena - ootsä ostanu naisten uimahousut, näähän menis mullekin... vedin pöksyt jalkaan, ja olivat just passelit. Jos nää mahtuu sulle niin huhhuh.

Ja mahtuivathan ne sillekin. Koska koko on L. Miesten L.

Että terkkuja vaan sille anonyymille joka epäili että oisin jotenkin erehtyny laihtumaan :D

4 sanoo jotain:

Tincali kirjoitti...

Nam, Tuplaa! Arvaa tekeekö hirveästi mieli suklaata. :p Loman jälkeen on vain ollut pakko ottaa itseään niskasta kiinni, kun pari kiloa on taas "jostain kummasta" kertynyt. x) Tosin tänään ollaan taas kuin ellunkanat, kun päästään festarisapuskoille. :D

Anonyymi kirjoitti...

Noo, mä olen se anonyymi, joka epäili sinun laihtuneen.. :) En tietystikään tiedä mitä painat, mutta näkeehän sen kuvasta jos joku on laiha/hoikka, ja sinä olet sitä. Ei tuo L-koko uimahousuissa mitään kerro, koska nehän ovat venyvää, joustavaa kangasta, joka joustaa siis molempiin suuntiin. ;) Eli L-kokoa pienempi voi hyvin käyttää sellaisia ja myös jonkin verran L-kokoa suurempi..

Duussi kirjoitti...

Tincali - Tuplat on kyllä yksiä lemppareitani! Ja kun tuli puhetta kamujen kanssa, että ovat saaneet itse jo yliannostuksen noista (ovat kai jotain kakkoslaatua, mutta ite en huomaa mitään eroa...) niin seuraavana päivänä jo heppu toikin tuliaisiksi repullisen suklaata. :D

Mäkin ajattelin yrittää nyt uuden kuun kunniaksi alkaa vähän karsia noita herkuttelujani... joten eilen söin aamiaiseksi banaanipannukakkuja ja lounaaksi Ben & Jerrysiä. En vaan osaa. :D

Nyymi - et varmasti tarkoita pahaa, mutta tuo osuu nyt vähän turhan henkilökohtaiselle alueelle. Olen nimittäin oikeasti aika lailla normaalipainoisuuden ruumiillistuma: olen (kai) 176 cm pitkä ja painan lähes 70 kiloa. Laiha en siis ole missään nimessä, jollain mittapuulla ehkä hoikka; omissa silmissäni en enää nykyään oikeastaan sitäkään.

Siinä yhdessä kuvassa ehkä oli mittasuhteet vinksallaan, mutta kyllä mun mielestä muista blogin kuvista saa todenmukaisemman käsityksen? Asiaan tosin saattaa vaikuttaa sekin, että monissa kuvissa taitaa näkyä vain yläkroppa, joka mulla on suhteessa alakroppaa pienempi: lantiota ja pyllyä on sen verran, ettei mua kyllä laihaksi voi sanoa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hehe, no joo, uskonhan minä että olet normaali, en tarkoittanut sanoa sitä, että olisit ollut "sairas" tai jotain, tai sairaalloisen näköinen.

Mulla on omaa kokemusta siitä kuinka valokuva joskus vääristää. Itse näytin yhdessä äskettäin otetussa kuvassa kammottavan isopäiseltä. Olin aika pitkään masentunut siitä, mutta sitten näin yhden ystäväni minusta ottaman kuvan, jossa pää näytti suhteellisen normaalikokoiselta. Kai se 1. kuva oli jostain kummallisesta kuvakulmasta sitten otettu.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!