20. heinäkuuta 2010

Kun kissa on poissa...

Eli kun heppu huitelee koko viikon miesten kesken mökinrakennus- ja polttaripuuhissa, minä...

...saan tehdä reissun Helsinkiin, ajaa edestakas Manskua kympin ratikalla, halata monia ihania ystäviä ja mitäs vielä... ai niin, fiilistellä lavalla soittelevaa lempibändiäni Musea Monsterin ja muiden kamujen ja 20 993 tuntemattoman toverin kanssa Kaisaniemen pilvettömän sinisen taivaan alla. Keikassa oli ehkä lievää rutiinin makua, mutta mitäpä tuosta, kyllä mulle hittiputkikin kelpasi. Ens kerralla vaan on pidettävä huolta, että pääsee hiukan lähemmäs lavaa - olihan se nyt iha mälsää, kun esim. Plug In Babyn perinteinen pomppurintama ei ulottunut meihin asti.

Huonolaatuinen videopätkäkin piti kuvata - täällä parempia!


...saan ostaa vaaleaa herkkuleipää ja löhötä soffalla katsomassa tiistai-illan lempiohjelmaani olkkarin isosta telkkarista.


...saan luukuttaa siivotessa hyviä levyjä ja jorailla mukana hiki pääs.


...saan vähän itkeskellä itsekseni oikeaan hetkeen osuville sanoille kirjaa lukiessa.


...joudun menemään yksin nukkumaan surkutellen kovaa kohtaloani: huomenna pitäis lopettaa lomanmöllöttely ja osata tarttua taas töihin. Vaikka ihan itsehän mä päätin, että loma loppuu tähän. Mutta kun en oikein voi kauempaakaan löysäillä, rahaakin nääs tarttis jostain saada. Vaikka tykkäänhän mä työstäni (ja olen iloinen että ylipäätään on töitä), ei siinä mitään. Mutta kun eipä sitä niin järin paljon näillä käännöshommilla saa tuota rahallista vastinetta vapaa-aikansa menetyksestä. Mutku ja mutku - pulinat pois ja hihat heilumaan heti aamusta!

Ensin kuitenkin vähän kirjan lukemista (toivottavasti ei itketä) ja kesälomaunia. Hyvää yötä! :)

2 sanoo jotain:

hanska kirjoitti...

no mä sain semmosen vahinkoloman parhaiden kelien aikaan kun ei vaan tullut mistään mitään muutamaan viikkoon. onpahan lomailtu, eikä onneksi varmaan rahatkaan aivan kesken ehdi loppua. eka yrittäjäloma ja ihan vahingossa.

Duussi kirjoitti...

Hanska - vahinkoloma kuulostaa tässä tapauksessa ihan hyvältä sekin. "Hups, olen lomalla!" :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!