22. heinäkuuta 2010

Kato rankat duunit vaatii rankat huvit

Nii, ehdinhän mä tehdä kesäloman jälkeen kokonaista yhden päivän (tai oikeammin muutaman repaleisen tunnin) töitä ennenku läksin taas sellaisen lomamaisen humputtelun tielle. Kamu bändeineen saapui eilen kaupunkiin keikalle, joten pitihän tuota Foo Fightersia soittavaa cover-orkesteria tietysti mennä taas diggailemaan. Ja siitäpä tulikin mainio ilta!

Kaverin kanssa ensin pussikaljoiteltiin ja -viiniteltiin joenrannassa parantaen maailmaa ja omia fiiliksiämme - tätä muuten harrastan ihan liian harvoin, tilausta olis enemmänkin - ja sitten suunnattiin kohti... hetkinen nyt... Rock Cityä? Moinen baariosasto on avattu Onnelan (!) alakertaan ilmeisesti muutama viikko sitten, mutta Sedu on vissiin jossain futispäissään unohtanut kertoa kenellekään. Eikä henkilökuntakaan ollut nähnyt aiheelliseksi kirjoittaa kävelykadun mainostauluun mitään mistään livebändistä. Nojoo olihan siellä terdellä ja sisäpihan patiolla jengiä, mutta harmillisen harva viitsi tulla lämpimästä kesäillasta sisälle kuuntelemaan Parempaa Musaa. Pöh.

Kivaa oli silti, ainakin meillä yleisössä, vissiin jonkin verran lavallakin. Pakollinen bäkkärinvessakuva, tadaa:


Ja sittenpä alkoikin illan mielenkiintoisin vaihe. Muuten hyvä meininki, mutta ongelma 1: orkesterilla ei ollutkaan luvattua majoitusta ja junat eri puolille Suomea lähtisivät vasta aamulla... ratkaisu 1: no meillehän mahtuu punkkaamaan! Mutta ongelma 2: heppu ei ole kotona eikä yöllisen puhelinneuvottelun tuloksena mielellään päästä neljää kaljapäistä rokkarinketkua sotkemaan paikkoja... ratkaisu 2: jatkot äitin luona!

:)

Sielläpä sitten istuttiinkin koko kööri keittiön pöydän ympärillä aamukuuteen juomassa punkkua. Hiukan absurdia ja paljon hilpeetä! Omat yöuneni jäivät kolmituntisiksi; heräsin yhdeksältä selailemaan työsähköposteja ja syömään nälissäni näkkileipää. Viimeiset nukkujat nousivat vasta joskus kahdelta, johon mennessä olin jo ehtinyt tylsistyä kuoliaaksi - tuli ihan mieleen lapsuuden viikonloppuaamut, kun mulla ei ollu mitään tekemistä kun äiti vaan nukku ja nukku. :D

Ja nyt niillä kolmen tunnin unilla sujuu työnteko kuin... kuin... no ei oikein tahdo sujua. Ihme juttu, että onnistuin kirjoittamaan pitkästä aikaa tämmösen melkein oldschoolin päiväkirjamaisen merkinnän! Jaksoikohan kukaan edes lukea, kun oli vaan yks kuva... :D Duussila on viime aikoina ollut hyvää vauhtia muuttumassa kuvapainotteiseksi fiilistelyblogiksi tyyliin tänään söin jäätelön ja tässä on lähikuva siitä jäätelöstä - mutta vois kai sitä yrittää ihan kirjoitellakin enemmän? En tosin lupaa mitään, joten parasta vaan varautua jatkossakin niihin jäätelölähikuviin.

Tänään en oo kyllä syöny jäätelöä mutta jugurttia ja hiutaleita söin äitin vauvalusikalla. Tässä on kaksi lähikuvaa siitä lusikasta.

7 sanoo jotain:

hanska kirjoitti...

hihi, parhaat bileet on aina vahingossa :) ja kokemukseni mukaan myös rokkarinketkujen kanssa mutta se saattaa johtua kokemusmaailmani rajallisuudesta :S kahdet rokkarinketkubileet luvassa viikonloppuna, kylläkin suunniteltuja niin on varmaan ihan tylsää :D

ps. sanavahvistus batma - missä ännnn?

Duussi kirjoitti...

Hanska - niin no tavallaan nyt oli tiedossa, että bileet on, mutta paikka vaan oli vahinko. :D Metkoja ketkubileitä teille viikonlopuksi! Kylläpä mahtaaki tulla tylsää - raportteja odotellessa... :)

PS. Tidididi didididi batma!

hanska kirjoitti...

ihan näin uteliaisuudesta, jos sattuisin olemaan visiitille turkuun torstaina, olisikohan tanssiseuraa klubin indieiltamiin luvassa? täysin hypoteettisesti.

Duussi kirjoitti...

Voi hitsi, kun sillon olis kans Apollossa Fintelligens ja Lynissä Tauski! Ni en oikeen tiiä...

Hahaha. Nomut sehän olis vallan mahdollista! Sitä paitsi onhan sun tultava, koska Klubin alakerrassa on samana iltana se DJ-klubi jonka taisit kerran jo missata. Tytöt tahtoo pitää hanskaa. :D

Ilona A. kirjoitti...

Näin viime yönä unta, että tapasin sut jossain, koska olitte Hepun kanssa muuttaneet Punavuoreen. Piti vaan tulla kertomaan :D

Duussi kirjoitti...

Ilona - oho! No ei kai se Punavuori hullumpaa seutua olis asua :)

On muuten vähän hönttiä, ettei me tosiaan olla vielä oikeesti tavattu. Yritetäänhän korjata asia tässä jossain vaiheessa?

Ilona A. kirjoitti...

Mäkin taisin siinä unessa asua Punavuoressa. Toiveajattelua :) Vaikka viihdyn kyllä täällä Viikissäkin. Ja olis tosiaan kiva tavata, joten laita viestiä, jos liikut täällä päin ja mä teen samoin, jos satun niille kulmille.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!