17. tammikuuta 2009

Rock out

Alun perin oli tarkoitus eilen ihan vaan lököillä ilta kotona, ottaa se lasi viiniä, mennä ajoissa nukkumaan ja kuorsata univelat pois. Alkuillan osalta suunnitelma toteutuikin, mutta loppuilta lähti vähän vauhdikkaampaan kiitoon: frendi ja sen bändi tuli keikalle naapurikortteliin, joten toki mentiin diggailemaan. Jos et tienny, ni Few Fighters soittaa Foo Fightersia toisiksparhaiten tässä maailmassa.

Se on aina niin siistiä nähdä ystävä tekemässä jotain, missä on taitava (pätee erityisen hyvin juuri musiikkiin ja esimerkiksi tanssiin). Harmi, että keikkapaikka ei ollut ihan bändin tasolla.. parikymppiset perjantaibilettäjät eivät olleet aivan otollisinta yleisöä.

Keikkarokkauksen ja bäkkärisiiderien jälkeen onnistui se aiottu univelkojen pois nukkuminen: heräsin tänään kahdelta! :D Tanssitunti olisi alkanut puoli kolme, joten sen ajatuksen hylkäsin särkevästä päästäni - loikoilulauantai it is. Heppu jo kärsimättömänä odottelee sohvalla katsomaan leffaa, gotta go!

2 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää loikoilulauantaita murunen :) Kerrothan olikos katsomisen arvoinen elokuva!'

toivoo Laureliini

Duussi kirjoitti...

Laurelin - Milk oli hyvä leffa kyllä! Samoin oli The Wrestler, joka myös katsottiin lauantaina. Molempien päähemmot, Sean Penn ja Mickey Rourke, taitavat olla vahvimmat ehdokkaat tämän vuoden Oscar-pokkaajiksi; itse kallistun noista Rourken puoleen, sen verran hienoa työtä. :)

Muuten muru! Saat oman nimen tohon anonyymin tilalle kun valitset kohdan "Nimi/URL" tms! :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!