19. tammikuuta 2009

So you think you can dance

Kirottu SYTYCD! Että sen neloskauden pitikin tulla just tanssituntien joululomalla: iltatolkulla supertanssijoita toljottaessa pääsi pieneen hattarapäähän muodostumaan sellainen harhakuvitelma, että itsekin osaisi tanssia. Että tokihan se iteltäkin sujuu vaikkapa näin.

Totuus on kuitenkin vähän toinen. Kevätkauden kaksi ekaa tuntia takana, damn I suck! :D Tämän illan lyrical tuntui sentään jo hiukan paremmalta kuin eilinen showtunti, mutta kuukauden tanssitauko on kyllä armoton; yllättävän pahasti ehtii menettää tatsin kroppansa käyttäytymiseen. Vaikka nopeastihan sitä taas tottuu liikuttamaan itseään, kun lähes joka ilta tunneilla ramppaa.

Jo nyt uskallan sanoa, että luvassa on kaikkien aikojen tanssikevät. Toukokuussa siintävät SM-kisat antavat potkua treenaamiseen, ja vaikka kahdesta ihanasta opettajasta jouduttiinkin täksi kevääksi luopumaan, tilalle saatiin sellainen piiskaaja, että oksat pois ja nöyränä piruettia vääntämään. :) Itsetunto tulee kevään mittaan käymään miinuksen puolella todennäköisesti päivittäin, mutta toivon saavani edes joiltain tunneilta myös onnistumisen elämyksiä - tällä työtahdilla ei seuraa hyvää, jos tanssiharrastuskin pelkästään kuluttaa eikä anna lainkaan rentoutumisen tunnetta. Se nyt on kuitenkin "vain" harrastus. :)

2 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Duussille terveiset Oudosta Elämästä!
Kiitokset mielenkiinnostasi ja kommenteistasi vuosien varrella! Täällä lopetetaan pikkuhiljaa!
Olet edelleen vakoilutilastoissani! :)

-Paha Vaatturi-

Duussi kirjoitti...

Pahis - kävinkin jo moikkaamassa Oudon Elämän puolella. Hyviä vakoiluhetkiä sitten vaan! :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!