2. kesäkuuta 2010

Keskiviikon keskipäivä kesäkuussa kukoistaa

Formal Fridayt ovat jääneet viime viikkoina vähän panostamatta, kun perjantait ovat menneet ihan samoissa kotileggingseissä kuin muutkin päivät. Tänään kuitenkin vietin vähänniinku ennenaikaista Formal Fridayta, kun kävin oikeen tuolla keskustassa (jonne toki polkeekin pyörällä ne kokonaiset viis minuuttia, mutta jossa ei vain tule nykyään käytyä ilman varsinaista asiaa) lounaalla duunikaveri-"isoveljieni" kanssa. Olen nyt viihtynyt täyspäiväisenä friikkuna viisi kuukautta, enkä oikeastaan kaipaa toimistotyöstä muuta kuin ihmisiä. Olikin kiva tänään piipahtaa toimiston uusissa tiloissa moikkaamassa vanhoja tuttuja. Ihmettelivät siellä, miten mä olin niin iloinen ja yhtä hymyä. No hei, freelancers have more fun! ;)


Päällä Lindexin farkkuleggarit (tuossa käärittyinä, mutta ovat muuten pitkinäkin tarpeeksi pitkät, kun joku sitä joskus kommenttiboksissa kysäisi), Henkan lipottimet ja pari GT:n toppia. Pidän usein tolleen, että alla on pitkä perustoppi ja päällä löysä pitkähkö toppi kietaistuna toiselta sivulta sykerölle.

Lounas isobroidien kanssa Koulun terassilla venähti huomaamatta kaksituntiseksi. Hyvää ruokaa, juoruilua ja höpöhöpöö, ja voi että - sain niiltä ruusun. Kivaa, nainen ei koskaan voi saada liikaa kukkia! :)


Lounaan jälkeen piipahdin Brinkkalan Outolinnussa lahjaostoksilla, kun kaksi serkkuani juhlii valkolakkejaan tulevana viikonloppuna. Mukaan ihanasta putiikista tarttui myös jotain itselleni - söpö pussillinen minttusuklaanamuja! Kotimatkalla sain seuraa leppäkertusta. Sekin oli söpö.


Kotona hotkaisin jälkkäriksi jäätelön, jonka olin ostanut jo joskus viime viikolla ja unohtanut pakastimeen. Olen ihan järkyttynyt! Miten voin unohtaa jäätelön olemassaolon! No tulipahan vihdoin testattua tuo kullanhohtoinen Magnum Gold - hyvää oli. Pus jäätelölle, auringolle ja kesälle!

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!