1. kesäkuuta 2010

Better to be hated than loved for what you're not

Hei kesä! Nyt se on kalenterinkin mukaan virallisesti täällä. :)


Aloitin uuden kuukauden harvinaisen pahalla päällä, kun aamulenkillä en saanut vieläkään sitä saamarin vipuhyppyä nousemaan. Nyt ei enää naurata. Mulla on siis tapana pysähtyä urkkapuistossa lenkin varrella yläkentälle treenaamaan muutamia hankalia hyppyjä ja piruetteja, jotka pitäis sujua parin... siis hitto ENS viikolla kisoissa. Aavistuksen lannistavaa, kun yrittää ja yrittää mutta ei vaan opi. (Tuon tämän hetken suurimman murheenkryynini voit tsekata tästä Robbien videosta, kun pupu loikkaa kohdassa 2:25.)

Onneksi kuulokkeista korviin kantautuva ääni lohdutti. Ihana Feeder lauloi just tämän aamun fiiliksiä.

Feeder: Morning Life


Lenkin ja aamiaisen jälkeen mieli kuitenkin parani kertarysäyksestä, kun suuntasin Manillaan katsomaan Aurinkobaletin kevään viimeistä näytöstä Kaunotar ja peto -esityksestä. Aina hienoa, kun lapsille tehdään kunnon juttuja eikä sellaista puolivillaista liian selitettyä tavaraa, jossa esiintyjätkin pääsevät turhan helpolla. On ne Aurinkobaletin tanssijat vaan aika hitsin hyviä!


Tanssinäytöksen jälkeen hyvä mieli parani entisestään, kun törmäsin kaupassa aina yhtä valoisaan ja iloisaan Hanstuun. Hanstu muuttaa pian Suureen Kaupunkiin, mikä on kovin jännittävää ja saa miettimään, miltä itsestä tuntuisi vastaavassa tilanteessa. Vaikka mun heppu on kyllä niin turkulainen, että ei oo pelkoa että lähettäis täältä ihan heti mihkään. :D

Hyvän mielen kruunuksi kävin syömässä raparperipiirakkalounasta äitin pihalla. Annoin äitille yllärilahjaksi kesämekon ja tutkailin pihan kukkasia. Vähän ihana tää kesä.


Ja sit illalla tuli taas huono mieli, kun ensin kahden ja puolen tunnin treenit meni päin mäntyä (esim. siksi että itse en osannut mitään ja yhdeltä joukkuekaverilta aukes leuka) ja kotiin ehdittyä av-kääntäjien foorumilla oli ikävää luettavaa erään nimeltämainitsemattoman tekstitysfirman johtoportaan tuoreimmista kommenteista tähän meidän työtaistelutilanteeseen.

Plääh. Nyt yritän piristää mieltä ennen nukkumaanmenoa juttelemalla hetken kapteeni Anceschin kanssa. Jos vaikka näkis jotain kauniita unia... :)

3 sanoo jotain:

suklaahirviö kirjoitti...

Tavallaan olisi aika kiva joskus nähdä susta vaikka joku videopätkä, jossa tanssit! :) Olen itse tanssifani, tanssin monta vuotta [jazzia], mutta nyt olen enemmän kiinnostunut esim. joogasta.

Duussi kirjoitti...

Suklaahirviö - laitan varmasti tuolta SM-kisoista sitten videoita, siellä yleensä joku aina kuvaa! :)

Olenhan mä pari pätkää ehtinyt viime aikoina blogissakin näyttää, ei ehkä ihan parhaita suorituksia mutta jotain heiluskelua kuitenkin... tsek näistä merkinnöistä:

http://duussi.blogspot.com/2010/04/very-important-person-t-tahti.html

&

http://duussi.blogspot.com/2010/03/viime-paivien-kivoja.html

hanska kirjoitti...

ihana ranneasia! onko se niitä lindexin? mäki haluisin. ja taisin vahingossa tehdä matkimispostauksen ku oli luontokuvia ja koristossukuva höpinän seassa :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!