27. huhtikuuta 2010

Déjeuner avec maman

Äitimamma täyttää tänään vuosia, ja päätin aikuisuuksissani tarjota päivänsankarille juhlalounaan. Enkä mitä tahansa kebabpurilaista, vaan kolmen ruokalajin aterian Le Porcissa. Tämähän menee nyt jatkuvaksi mainostamiseksi, mutta menköön... :)

Aika houkutteleva lounastarjous, vai mitä sanotte: alkusalaatti tai -keitto, vapaavalintainen pääruoka lounaslistalta ja lopuksi vielä jälkiruoka ja kupillinen kahvia/teetä, pöytään tarjoiltuna yhteensä vain 15 euroa. Kyllä muuten kelpasi! Tuli ihana juhlan tuntu keskelle kiireistä päivää!

Itse otin alkupalaksi raikkaan juustosalaatin ja äiti pehmoisen parsakeiton, pääruoaksi valittiin ankkaa punaviinikastikkeessa ja jälkkäriksi suklaamoussea. Yksi sana: nam.

Onnea vielä kerran, äiti! :)

4 sanoo jotain:

Hanstu kirjoitti...

Onnea äitille!

Mulla valuu nyt kuola suusta tuon suklaamoussen takia... Möö. Eikä muutkaan ruuat pahalta näyttäneet :) Äkkiä taas Le Porciin!

Duussi kirjoitti...

Hanstu - joo herkkua oli! Tuutko mun kaa vaikka ens viikolla? :)

Liina kirjoitti...

voi, sun äiti on kaunis :) ei ihme, että tytärkin on :)

mamma kirjoitti...

No just sit se kuva, missä ryppyinen kaula pääsee oikeuksiinsa - ja turpeikas eiku tunteikas naama. Kiitos Liina kulta, että arkisyntymäpäivästä teit juhlan! Tyttö tuollainen!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!