28. huhtikuuta 2010

Rainy days and Mondays always get me down

Vappu lähestyy ja tuhkapilvet vaikuttavat olevan ainakin toistaiseksi historiaa. Näyttää siis siltä, että päästään perjantaina lennähtämään Monsterin kanssa Frankfurtiin, josta jatketaan matkaa ystävien luo Luxemburgiin. Jipii! Ihanaa päästä viettämään keväistä viikonloppua mun tyttöjen kanssa!

Tai siis keväistä ja keväistä... Pardon my French, mutta voi ny piaru! Torstaihin asti hellettä ja aurinkoa, sit sataakin sopivasti koko viikonlopun. Merci vaan beaucoup.

Kun tässä nyt säästä alettiin puhua, niin olen muuten sitä mieltä, että meteorologit voisivat tästä lähin alkaa tehdä työnsä selkä yleisöön päin. Tai siis ei ehkä kaikki mutta ainakin Nelosen Matti. Sillä on meinaan aika hyvä... no, kattokaa ite Irenen blogista. ;)

4 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanaa reissua teille, vappu euroopassa tyttöjen kanssa kuulostaa parhaudelta!

mutta asiaan,pakko kertoa hauska juttu ystävästäni joka oli viime viikolla ajaa Aurajokeen kun jäi katselemaan mielestään niin kovin komean näköistä miestä, kuulemma kun kaikki poikaystävät vanhentuisivat tuolla tyylillä....haha,mä tunnistin sen blogin kautta sun isäks:D

Ilona A. kirjoitti...

Hyvät peput on parhautta. Oma mieskin alkoi kiinnostaa siten, että valitsimme hänet tyttöjen kanssa bileiden parhaaksi pepuksi :D Tuo Nelosen Masa onkin muuten kyseisen miehen inttikavereita.

Duussi kirjoitti...

Nyymi - kiitos! En edes yhtään tiedä, onko isäntäväki kaavaillut meidän varalle mitään erityistä vappuhulinaa, mutta mulle riittää että pääsee reissuun ja rentoutumaan rakkaassa seurassa! Niin ja nukkumaan... :)

Hahahaa, täytyy kertoa toi isille! Onhan se kieltämättä ikääntynyt ihan nuorekkaan charmantisti :D

Ilona - jep, täällä meillä kans asuu yks aika hyvä peppu (enkä nyt tarkoita omaani, sitä kehuttiin viimeksi muistaakseni joskus viisi vuotta sitten). Haha, ovat siis sun mies ja tuo Matti yhdessä treenanneet intissä hyvät takapuolet itelleen :D

monsteri kirjoitti...

Mäkin seurasin Hesarista tuota sään kehittymistä, ja kyllä ny sit harmittaa jos oikeesti vaan sielläkin sataa koko viikonlopun niinku täällä!

Auringonpaisteelle ja kesäiselle lämmölle olisi nyt ollut tilausta... Mutta ihana että päästään matkaan :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!