26. huhtikuuta 2010

Take my eyes to look around, take my ears to listen to the stars

Maanantaiaamu, krooh. Edessä karmea määrä töitä ennen vapunviettoon pääsemistä; onneksi sain viikonloppuna myös hiukan latailtua akkuja. Lauantai-iltana iski ihan ihmeellinen onnentunne, kun oltiin kavereiden kanssa baarikierroksella ja tajusin, että saan viettää pitkästä aikaa viikonloppua jotakuinkin niin kuin normaali ihminen. Juoda lonkeroa ja vihreää teetä pilkkuun asti, eikä tartte herätä sunnuntaiaamulla kahdeksalta treeneihin. Kalenterin mukaan seuraava vastaava mahdollisuus taitaakin olla joskus tuolla kesäkuun puolivälissä... sitä odotellessa! :)


Juhlistettiin lauantaina hepun synttäriä kolmen ruokalajin illallisella Le Porcissa. Meillä on kyllä maailman paras naapuribistro! Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan, rento ranskalaisen kulmakuppilan tunnelma, juuri sopivan kokoiset annokset että jaksaa herkutella läpi kaikki kolme ruokalajia ilman että täytyy kieriä ulos.

Alkupalaksi mustajuurisosekeittoa...

...pääruoaksi kania rakuunakastikkeessa...

...ja jälkiruoaksi lettuja, vaniljajäätelöä ja cointreau-kastiketta.

Join muuten viikonlopun aikana kir royaleja kolmessa eri paikassa. Aperitiivien aatelia!


Olin liikkeellä juhlan kunniaksi taas kerran pirteän mustissa. Hohhoijaa.


Monkista korvaan tarttui jotain ihaninta pitkään aikaan... kaupungin groovein DJ Esko Routamaa soitteli tapansa mukaan niin hyvää musaa, ettei paremmasta väliä. Yritän täällä hämätä työviikkoa alkamaan vähän leppoisammissa tunnelmissa, tällä biisillä luulis onnistuvan! Ciao! :)

Mario Biondi: This Is What You Are (Spotify)

2 sanoo jotain:

Oola kirjoitti...

Esko on da groove! Ja sun äitis on ihana! Turku on maailman pienin paikka...
-oola

Duussi kirjoitti...

Oola - Esko on kyllä ihan paras! Mietiskelin tossa just, että mitenköhän paljon aikaisemmin pitäis tehdä varaus, jos haluaisin sen DJ:ksi puolentoista vuoden päästä 30-vuotisjuhliini... :D

Joo ja äitikin on kyllä ihan paras! Mistähän kuvioista te tunsittekaan? :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!