27. maaliskuuta 2010

This bomb's for lovin' and you can shoot it far

Viime viikon lauantain häistä en vielä kertonutkaan mitään. No nyt kerron: hitsinpimpula miten ihanat juhlat! Kaunis päivä, kaunis morsian, sulhanen silinterihatussaan, leppoisa ja onnellinen tunnelma, viehättävä juhlapaikka, hyvää ruokaa ja juomaa, herkullinen hääkakku, taitava ja hilpeä juhlabändi, täysi tanssilattia - siinäpä sitä jo onkin aineksia hyviin bileisiin. Holtittomimmat vollottamiset pystyin tällä kertaa jättämään väliin, mutta kyyneleet kyllä tulvahtivat aika vauhtia silmiin, kun kirkon ovet avautuivat ja morsian asteli isänsä käsipuolessa esiin upeassa vihreässä hääpuvussaan sädehtivästi hymyillen. Se on vaan aina niin kaunis hetki, että pieni itkuntirautus kuuluu asiaan. :)


Ja niin, mikä tärkeintä :D - uusi juhlamekkoni oli päällä ihana! Niin oli olo kuin rinsessalla, kun heppu taivutteli tanssilattialla valssin pyörteissä. Helmat pääsivät toki heilumaan myös villimmässä jorauksessa, esmes kun piiriin kerääntyneet vieraat saivat vuorotellen tanssittaa morsianta ja sulhasta tuon otsikon biisin soidessa. ;)


Kunnon kuvaa mekosta ei tietenkään tullut (heppu kyllä otti käskystä pari kokovartalopotrettia, mutta kun en osaa poseerata niin en sitten) mutta näistä nyt näkyy ehkä jotain... Mustissa mentiin käsveskaa ja kenkiä myöten; väriä asuun toivat vaaleanpunertavannudertava silkkihuivi ja Snö of Swedenin kaulakoru, ja sormessa häikäisi Pilgrimin sormus (siis aitoja timangeja totta kai). Päädyin lopulta pukemaan mekon ilman vyötä - kokonaisuus toimi ihan hyvin noinkin, kun korkokengillä keikkuvat pitkät kintut tasapainottivat löysästi laskeutuvaa yläosaa. Seuraavissa bileissä voi sitten kokeilla sitä vyöversiota.


Tuosta ohjelmalapusta puuttuukin illan loppuhuipennus - karaoke! Siitä en ollut lainkaan yllättynyt, että heppu hinkui mikin varteen, mutta biisivalinta ja esityksen herkkä tunnelataus tulivat aika puun takaa... I'm a big big girl in a big big world. Just. :D Itse tyydyin hoilaamaan mukana vain taustakuorossa, vaikka kirkossa meidän edessä istunut pariskunta kehuikin virrenveisuuääntäni kauniiksi. ;)

Muu rymyporukka suuntasi vielä kahdelta yöllä baariin jatkoille, mutta itse lähdin kotiin, koska olin päättänyt jaksaa herätä aamukymmeneksi muodostelmatreeneihin. Tanssi 6 - muu elämä 0. :D Mutta juhlat onneksi jatkuvat: ihana hääpari on ilmeisesti mennyt rakkaudesta niin sekaisin, että haluaa järjestää meidän kaveriporukalle vielä saunaillan kiitokseksi kaikesta. Okei, ei panna vastaankaan, jos meitä halutaan kiittää siitä, että saatiin juhlia heidän itsensä järjestämiä mahtavia häitä! :)

2 sanoo jotain:

Fifi kirjoitti...

Todella kaunis asu, sopii sulle erinomaisesti!

Blogissani on sulle tunnustus, tervetuloa hakemaan! :)

monsteri kirjoitti...

Mekko on tosi kaunis noinkin! Mietin juuri tässä itse samanlaista mekkojuttua, kun valmistujaismekkoni on samanlaista pussimallia. Kesäjuhliin meinasin sen laittaa, ja kyllähän ne paljaat sääret tuota pussitusta lyhyessä koltussa aika hyvin tasapainottaa :) Että en ehkä lähekään metsästämään valkoiseen mekkoon sopivaa vyötä.

Pus, kaunokainen.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!