28. maaliskuuta 2010

Sunnuntaisteppailut

Katsottiinpa tossa yks ilta hepun kanssa leffa, joka sai mut hytkymään ja hihkumaan innostuksissani niin, että hyvä kun en sohvalta pudonnut. Elokuva täynnä musiikkia, tanssia ja New Yorkia! Enempää ei voisi toivoa! :)

On the Town (suom. Ilo irti) kertoo kolmesta seilorikaveruksesta, jotka saapuvat aamuvarhaisella New Yorkin satamaan ja suuntaavat kaupunkiin viettämään hilpeää vapaapäivää. Ja tietty pokaamaan matkan varrella vähän pimuja ;) ennen kuin laiva taas seuraavana aamuna lähtee.

On sitä hitto vieköön osattu aiemminkin - tai ehkä ennen kaikkea juuri silloin: vuonna 1949 tehdyssä musikaalielokuvassa heiluu pääosissa sellaisia herkullisia herrasmiehiä kuin Gene Kelly ja Frank Sinatra, eivätkä meripoikien matkaan tarttuvat neidit jää karismassa ja showtaidoissa pätkääkään jälkeen. Katsokaa vaikka Ann Millerin steppiveto (tanssi alkaa kohdasta 2:25), jos nuo mielettömät kintut eivät saa katsojan päätä pyörälle niin eiköhän viimeistään tuo lopun piruettisarja. Viuh vauh!

Ann Miller: Prehistoric Man (On the Town)


Ja entäpä älyttömän taitavan Vera-Ellenin tähdittämä baletti-akrobatia-urheilu-vauhtinumero. Herttaisen ulkokuoren ei sovi antaa hämätä - mad skillz, I say!

Vera-Ellen: Miss Turnstiles (On the Town)


Siis ihan mahtavaa! :D Tuota menoa katsellessa saa itsekin virtaa jaksaa päivä loppuun - takana on jo kahden tunnin muodostelmatreenit, edessä muutaman tunnin päästä vielä pienryhmätreenit ja joogatunti. Ohoo, mun oikealla polvella on jotain asiaa... mitä se sanoo? Hoosianna.

5 sanoo jotain:

Laura kirjoitti...

voi ei! tuo on niin ihana elokuva. meillä kotona oli tuo videolla ja se osattiin melkein ulkoa lauluineen vuorosanoineen <3 new york new york, it's a wonderful town!

Duussi kirjoitti...

Laura - hii! :) Miten me ei sit koskaan olla katsottu tätä yhdessä, höh! Oli mennyt ihan ohi multa tällainen mahtavuus, onneks nyt tuli tässä joku päivä telkkarista ja heppu nappasi talteen :)

anni kirjoitti...

Katoin kans tota leffaa, mutta missasin lopun :D

heinis kirjoitti...

Mitä tehdään muodostelmatreeneissä?:)

Duussi kirjoitti...

Heinis - muodostelmatreeneissä treenataan kesäkuun SM-tanssikisoihin show-muodostelmaa :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!