19. helmikuuta 2010

Tapahtui eräänä perjantaina kirkonmäellä

Perjantai! Formal Friday! Jipii!

Ai ei menny innostusfeikkaus läpi? :D Myönnetään, että tänään ei tullut pukeuduttua Oikeisiin Vaatteisiin työpäivän aikana vaan vasta iltapäivällä päiväunien jälkeen... en vaan pystynyt väsyneenä laittamaan päälleni muuta kuin kotilököä. Ja miksikö väsytti? No siksi, että yritin ottaa viime yönä kaiken irti freelancerin vapaista aikatauluista. Tein vedenpitävän suunnitelman: naputtelisin töitä aamuyöhön asti ja avaisin telkkarin kolmelta, jolloin alkais miesten taitoluistelun vapaaohjelma. No arvaahan sen, mitä tapahtui aamulla kello kolme - käännös tuli valmiiksi (oon ehkä ajoituksen mestari!), mutta jostain syystä oma sänky houkutteli enemmän kuin Evan Lysacekin luistelun huokailu. Ja nyt tietenkin kaduttaa, etten katsonut kisaa suorana...!

Laitoinpa kuitenkin perjantain kunniaksi kauppareissulle jalkaan farkut (yleensähän hiippailen tuolla lähiötanttana verkkareissa tai tuulihousuissa). Ostokset kulkevat tietysti Viikate-kangaskassissa.


Martinkirkon takaa kulkeva kauppareitti on erityisen kiva kahdesta syystä. Syy yksi: saa harrastaa portaiden nousemista, kun muuten ei juuri tule rappusissa kiipeiltyä näin ekan kerroksen asujana. Syy kaksi: kun ostaa kaupasta suklaapatukan ja syö sen (tietenkin) kotimatkalla, voi heittää paperin matkan varrella takapihan roskikseen niin heppu the terveyspoliisi ei ikinä saa tietää kaikista syödyistä Tuplista ja Pätkiksistä. Muahahaa!


4 sanoo jotain:

hanska kirjoitti...

ihanaa kun sää jaksat mun kanssa tätä hömppää :)

Duussi kirjoitti...

Voi, mielelläni jaksan! :)

monsteri kirjoitti...

Vitsi, pitää tulla Tursuun vieraisille ja tarkastaan tupa! :) Ja vois käydä samalla sitte vaikka tarkastaan noi portaatkin, kun tuo puoli kaupunkia ei kamalan tutuksi Turun vuosina tullu.

Nea kirjoitti...

Viikate on parhain! ja pätkiksetki on :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!