22. helmikuuta 2010

Idendideeddikriiseilyä

Tanssikoulu hiihtolomailee tämän viikon, joten meikä sporttaa sen aikaa Motivuksessa. Raahust Reippailin tänään aamupäivällä pitkästä aikaa paceen, ja yksi asia alkoi siellä hypeksiessä taas kerran ihmetyttää: miten Motarilla aina tuntuu, että aivoton jumppa on tylsää koska mähän oon Tanssija, ja sit taas tanssitunneilla usein tulee sellainen fiilis, että voi kunpa osais joskus jotain, olis iisimpää olla vain Aivoton Jumppaaja.

Vaikka ei sillä, onhan niitä jumppiakin ties miten montaa sorttia, ei siinä heti pääsis kyllästymään jos tässä yhtäkkiä vallan jumppakuutioksi alkais. Mutta silti... jumppatunti, vaikka tanssillinenkin, nyt vaan on eri asia kuin tanssitunti. Paitsi Zumbasta en tiiä kun en oo testannu, olis nasta kokeilla! :)

Joo ja ai että miten tänään meinas mennä hermot: maailman hirveimpiä asioita heti nälänhädän ja sotien jälkeen on se, jos joutuu jumppaamaan epätahtiin musan kanssa. Esimerkki hyvästä jumppabiisistä on tänäänkin kuultu Leila K:n Electric: just sopiva tempo, mahtavat nostatukset ja eteenpäin tsemppaava biitti. Sen sijaan Apulannan ja Ari Koivusen jouduin tänään toteamaan paskimmaksi jumppamusaksi ikinä. Ei voinu niin hitaasti ihminen hyppiä. Argh.

Löysin muuten SYTYCD-videoita selaillessa ehkä ensimmäisen sellaisen contemporary-biisin koko sarjan historiassa, jonka saattaisin pystyä itse vetämään - siis ei se tietenkään yhtä hienolta näyttäis, mutta olis noin tekniseltä kannalta ylipäätään mahdollista. Ei ylivaikeita hyppyjä, piruetteja, nostoja tai temppuja, enemmänkin tunnetta. En dedans -pirskat (ks. kohta 0:25) on vielä vähän hakusessa, mutta niitäkin treenataan koko ajan sen verran paljon, että eiköhän sieltä kohta ala kierroksia löytyä.

Mut että enjoy... kaunista tanssailua taas kerran. :)

SYTYCD Canada: Lisa & Vincent / kor. Stacey Tookey
Emmy Rossum: Slow Me Down

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!