23. helmikuuta 2010

No escaping when I start, once I'm in I own your heart

Tiistai-illan musiikkipläjäys, olkapäät hyvät! Tarjolla kaksi aivan erilaista biisiä, jotka molemmat ovat soineet päässäni vuorotellen taukoamatta yli viikon. Alan kohta tulla hulluksi, jos en pura näitä jonnekin...

Ensimmäisen biisin esittää bändi, joka jää itseltäni aina välillä ihan ihmeellisesti unohduksiin - Keane. Onneksi aina jonkin ajan päästä bändi muistuu taas mieleen ja saan vaipua onnelliseen poppiauvoon. Keanen kauneimpiin kuuluvan biisin melodiat hellivät elämää ihmettelevää mieltä ja purkautuvat lohdullisiin sointuihin samalla kun joku omituinen vesitippa pyrkii silmäkulmasta esiin. Videokin on hiano. But what do I know.

Keane: Bedshaped


Toinen biisi onkin sitten jotain ihan muuta. En ole seuraillut American Idol -taistoja kovinkaan intohimoisesti, mutta tiesin toki, kuka on edellisellä kaudella ihastuttanut ja vihastuttanut kajaalisilmäinen Adam Lambert. Tanssilattioille tähtäävä debyyttisingle videoineen on sinänsä ihan tusinakamaa, ei mitään mitä vaikka joku Britney ei olis tehnyt paremmin jo yhdeksän vuotta sitten, mutta jokin tuossa röyhkeässä show-asenteessa vetää puoleensa. Vielä kun hemmo sais saman asenteen näkymään ja ennen kaikkea kuulumaan livenäkin - taannoinen karmean kohun aiheuttanut AMA-show ei mun mielestä ollut erityisen vakuuttava... Mut bassot vaan täysille ja joraamaan!

Tai jos olet nukkumaan menossa niin kuuntele mieluummin uudestaan toi Keane. :)

Adam Lambert: For Your Entertainment

1 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

heeei, kiitti kun muistutit...mulla käy aina sama juttu keanen kanssa, ja toi sama biisi on mun kestosuosikki!!! Menenkin tästä levyhyllylle heip!

L

Lähetä kommentti

Sano sää kans!