12. helmikuuta 2010

Mä oon istunut tässä jo monta tuntia mun jalat puutuu

Taas on viikko vierähtänyt ja vuorossa perjantain pukeutumishetki. Kun en ole vieläkään saanut latailtua noita New York -kuvia tänne näytille (hätäisimmät tutut - eli käsittääkseni valtaosa Duussilan lukijoista - ovat toki jo nähneet kuvaraportin Facebookissa), ajattelin esitellä tänään Formal Friday -projektin raameissa pari NY-tuliaista. Ja näköjään myös tommosissa mustissa raameissa, haha.


Nykisydänpaita oli tietenkin pakkohankinta! Noita näkyi myynnissä vähän kaikkialla, mutta hinnat vaihtelivat aika tavalla. Omani ostin jonkin pikkukadun turistiputiikista neljän taalan sopusummalla. Kuten arvata saattaa, haaveilin ensin mustan perään, mutta päädyin kuitenkin tohon perinteisempään malliin. Ja se on muuten sit totta mitä paidassa lukee.


Kumpparit ostin melkein heti ekasta vaatekaupasta jossa käytiin, kun säätiedotus oli lupaillut seuraavaksi päiväksi sadetta. Ja kyllä sitä sitten tulikin! Sateenvarjoista ei ollut mitään hyötyä siinä vaiheessa, kun tuuli työnsi vettä päin pläsiä vaakasuorassa neljästä eri suunnasta, mutta kumpparit jalassa auttoi tilannetta huomattavasti: mutkalle vääntynyt sontsa lensi Broadwayllä kadunkulman roskikseen turhan harmittelun sijaan huutonauraen.


Saappaat ovat tommosta siistiä kaupunkiratsastussaapasmallia, istuvat koipeen kuin nakutetut ja maksoivat Daffy'sillä kokonaiset 20 taalaa. Ja hah, toisessa kenkäkaupassa kun katoin samoja ni hinta olikin kaksinkertainen. Nappilöytö siis! Plus että niissä on pinkki sisäpinta, kato kyllähän meikäläinen noita värejäkin joskus käyttää...


Kuten tämän viikon blogihiljaisuudesta ja eilisestä merkinnästä ehkä saattoi aistia, olen viettänyt viime päivät muutamia tanssitunteja lukuun ottamatta kotiin muumioituneena. Kun istuu ruudun ääressä ihan liian pitkiä aikoja, suupielet kääntyvät alaspäin ja naama muuttuu kalpeaksi (paitsi silmien alta, siinä kohtaa on mustat rinkulat). Siis sama kelmeysefekti on todella havaittavissa ilman tota vessan valoakin...


Suupieliin auttanee huominen tanssityttöjen saunailta ja mojito jos toinenkin, kalpeanlattean värityksen puolestaan yritän taltuttaa tänään Nanalta hakemillani ihmeaineilla. Kevättä vasten kokeiluun pääsivät testikappaleiksi aivan liian hintavat, mutta luotettavasti ylistetyt MUFEn HD Primer ja Lift Concealer. Noilla jos sais nyt alkuun vähän valoa ilmeeseen - ja mielellään sit jossain vaiheessa myös ulkoa auringosta! Niin ettei tarttis näyttää tältä:


3 sanoo jotain:

Nea kirjoitti...

Nuo kumpparit on iiihaaanat!Ei kyllä suomesta löydy noin kuuleja.
Ja viimisen kuvan ilme on kyllä aika hersyvä.Mä näytän tolta kans aika usein :D

Duussi kirjoitti...

Nea - joo, tykkään totisesti itekin! En varsinaisesti lähtenyt etsimään kumppareita, kun kotona oli yhdet perusmalliset jo odottamassa, mutta noi oli pakko napata mukaan kun olivat niin perfect. Ja pääsivätkin sitten tosiaan saman tien käyttöön. :)

Ja toi kuva, joo... :D Kaikki pärstäbloggarit näyttää aina kuvissa niin kovin sädehtiviltä, että aattelin pienen annoksen arjen totuutta olevan ihan paikallaan. :D

Laura kirjoitti...

Täällä ainakin yksi innokas lukija odottelee kuvia reissusta (en kuulu siihen onnekkaaseen porukkaan, joka on ne FB:ssä nähnyt). Odottelen kärsivällisesti :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!