11. helmikuuta 2010

Ja minä nousen, vaikka putoan

Heppu lähti poikien kanssa lumilautahiihtolomalle ja palaa vasta maanantaina. Olen hamstrannut tälle viikolle aivan liikaa töitä ja kärsin siitä nyt, fyysisestikin. Treenisärystä, univelasta ja pikkuisesta stressintapaisesta tulee yhdistelmänä aika paha olo.

Mutta ei tässä hätää, huomenna iltapäivällä jo helpottaa. Siihen asti hiukan lohtua tarjoaa Anna Puu. Muita lohtuvinkkejä otetaan vastaan, niiden pitää olla joko lyhytkestoisia mutta tehokkaita tai sitten sellaisia, joiden nauttiminen onnistuu työnteon ohessa.

Anna Puu: Kaunis päivä

8 sanoo jotain:

Sandy kirjoitti...

En ole muuten välittänyt tutustua Anna Puuhun (en ole syttynyt tähän asti sattumalta kuulemiini kappaleisiin), mutta kun joitain päiviä sitten sattumalta kuulin tuon biisin, se jäi salakavalasti soimaan päähän, eikä ole lähtenyt pois. Ei varmaan auta, että kuuntelen sitä repeatillä aina tilaisuuden tullen.

Duussi kirjoitti...

Mäkään en ole mitenkään erityisesti hurahtanut Annaan - mikä on oikeastaan vähän ihme, koska tykkäsin siitä kovasti Idolsin aikaan ja sehän sai peesiinsä ihan loistavat biisintekijät. Ehkä pitäis kuunnella koko levy... tää nyt ainakin pääsi kolahtamaan. En tunnistanut siitä Atrian kohumainoksesta(!) että tää on Anna Puu, tajusin vasta kun kuulin koko biisin radiosta muutama päivä sitten. Hitsin hieno ääni tytöllä kyllä on!

hanska kirjoitti...

kuppi teetä auttaa aina. voi nauttia työnteon ohessa. lämmön voi aina kuvitella ulottuvan jäykkiin niskoihin asti :)

sanoisin myös hyvästä musiikista jotain (siis että eikö semmonen aina tee hyvää) mutta en kyllä pysty työnteon aikana kuunnella musiikkia, ainakaan lyriikallista, menee vähäkin keskittymiskyky taivaan tuuliin. ehkä tauoilla voi huudattaa jonkun suosikkibiisin ja vähän tanssahdella samalla taukojumpaksi :D

Duussi kirjoitti...

Hanska - kyllä, valkoista teetä ja glögiä(!) kuluu mukikaupalla. :) Myös lakritsia ja mandariineja. Terv. nimim. Näppis tahmassa

Joo ja toi Anna toimii täällä nimenomaan taukomusana, kun tekstittäessä ei oikeen voi kuunnella samalla mitään muuta kuin ääniraitaa. :D Toinen uusi taukosuosikki on Jenni Vartiaisen Mä en haluu kuolla tänä yönä, ja oikein hädän hetkellä turvaudun vanhaan tuttuun taukopabloon (DJ Slow feat. Teemu Brunila: I'm Over You Pablo) :)

Anonyymi kirjoitti...

Anna Puun koko levy on suosikkini! Pidän kappaleista, laulajan äänestä, sanoituksista... Suosittelen kuuntelemaan koko levyn ja useasti, se vain paranee joka kuuntelukerralla :-)

Laura kirjoitti...

jännä miten tuo anna on ehkä yllättänyt muutkin. itse en pahemmin välittänyt koko tytöntylleröstä, mutta ostin kuitenkin levyn, joka soi sen jälkeen kaksi viikkoa putkeen kajareista!

leivo herkullinen puolukkapiirakka (mitä tänään syötäsiin -ohjeella). siihen tulee kookosta! siinä ei tavitse vakailla, joten tulee ihan hetkessä uunivalmiiksi!

Laura kirjoitti...

siis vatkailla!

Sandy kirjoitti...

Itse sain ennakkoasenteen Idolsin aikana, kun joku tökki niin persoonassa kuin äänessäkin. En oo vissiin tuota Atrian mainostakaan nähny, mutta pojat kattoi Voicea joku päivä ja tuli tän biisin video ja siitä se luikerteli pään sisään.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!