14. helmikuuta 2010

Because of you I'm running out of reasons to cry

Olipa hyvä, että viikonloppusiivoussuunnitelmani on toistaiseksi jäänyt siihen vaiheeseen, että imuri seisoo eteisessä odottamassa. Ja etten eilen tomaattijuustosarvia tyttöjeniltaan leipoessani laittanut soimaan Aznavourin lemppariälppäriä vaan kuuntelin seedeeltä Kenttiä. Aamulla tulleessa tekstiviestissä nimittäin luki näin:

Viitsitkö tarkistaa, etten ole jättänyt levyä vinyylisoittimeen?

No ei ollut levyä, mutta suklaata oli! :)


Tämä on nyt jo toinen vuosi putkeen, kun pojat on tehneet strategisen ratkaisun häipyä maisemista laskettelureissulle juuri sopivasti ystävänpäivän tieltä. Vaan ei haittaa - tuskinpa me kovasti tämän romanttisemmin juhlittaisiin, vaikka heppu olis kotonakin. Itse asiassa ehkä vielä hitusen romanttisempaakin näin saada mouskuttaa suklaata haaveillen kaukaisesta armaasta, tuosta unelmien satuprinssistä, joka valkealla lumilaudallaan saapuu minut jonain päivänä noutamaan...

...eli tulee huomenna kotiin. Täytynee siis yrittää tänään tanssia pienet ystävänpäivätangot tuon imurin kanssa. :)

5 sanoo jotain:

manni kirjoitti...

Hei ystävä. on ikävä.

Duussi kirjoitti...

Kulta! Niin mullakin sua.

manni kirjoitti...

Nii joo, ja piti kommentoimani, että näillä näkymin teillä on tulossa niitä tietynsorttisia kesäjuhlia vielä kuudennetkin :)

Laitatko la 20.3. kalenteriin mannin mentävän merkinnän, (ei niiden juhlien takia vaan koska) oon sillon tulossa Turkkussee.

Halaus ystävälle ystävänpäivänä.

Liina kirjoitti...

voi ihana! meillä ei kanskaan oo mitään romantillisen ystävänpäivän traditiota - en ees ite kaipaa sellasta - joten tollanen ylläri kuulostaa ainakin mun korvaan huipulta.

se, mitä useana vuonna näihin aikoihin OLLAAN juhlittu on vuosipäivä. mutta nyt sekin unohtui, molemmilta. M väitti että sillä on parisuhdepäivämäärille yksi muistipaikka ja kihlajaispäivä on jyrännyt seurustelunalkamispäivän. en voinut ees loukkaantua, kun näköjään oon ite samanlainen :D

Duussi kirjoitti...

Mannille vielä yks pushal. :)

Liina - musta toi siis nimenomaan oli ihan hurjan romanttinen ylläri! <3 Enkä tietenkään itse ollut muistanut heppua mitenkään... huokaus.

Sitähän joutuis koko ajan juhlimaan jos kaikki vuosipäivät pitäis muistaa! :D Meillä ei oo edes semmosta virallista seurustelunalkamispäivää, joten helppo homma: ei juhlita mitään. :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!